Áldott ünnepeket!


Az idei év sokkoló változásokat hozott, alaposan átrendezte világunkat, sok minden másképp alakult, mint ahogy eredetileg terveztük. Számtalan nehézséget, korlátozást, próbatételt, tanítást, majd megoldást kínált számunkra,


 

nem kevesen viszont kilátástalan helyzetbe kerültek egészségileg vagy/és anyagilag.

Vannak, akik csak ideiglenesen vannak fizikailag tőlünk távol, míg másokkal sajnos már nem találkozhatunk ebben az életben, és az Ő hiányuk kimondhatatlanul fáj.

Nagyra értékelem, hogy sokan nem felejtettek el a maszk alatt is mosolyogni, szeretettel, türelemmel viselkedni, és nem szűntek meg hinni, bízni, és szavakkal, tettekkel segíteni önmagukon és másokon is.

Kérlek benneteket: Figyeljünk és vigyázzunk egymásra az elválasztottságban is, – amíg még lehet! Bármilyen helyzetbe, körülmények közé is kerülünk ebben a feje tetejére állt világban, mindig van rá lehetőségünk, hogy sokkal emberségesebb, élhetőbb, valódi értékekkel teli életet teremtsünk egymás számára.

Végtelenül hálás vagyok az egészségemért, a kapcsolataimért, a feladataimért, de közben mélységesen el is fáradtam. Szünetet tartok a kitartásban, és mielőtt végleg lemerülök, töltőre teszem magam. 🙂

Áldott, békés, meghitt ünnepeket, és egészségben, feladatokban, kikapcsolódásokban, örömökben, sikerekben gazdag, új évet kívánok Nektek. Virtuális ölelésem küldöm Mindenkinek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!