WellStar 2013. márciusi akció


Tedd próbára az algák erejét! Méregtelenítés, lúgosítás, sejttisztítás, immunerősítés, regenerálás, sejttáplálás, fizikai és szellemi energia, alakformálás, szépség. Egy szettet fizetsz, kettőt kapsz!


A nem megfelelő táplálkozás, a stressz, a mozgásszegény életmód, a káros szokások és a környezeti szennyezettség egyre jobban szükségessé teszi, hogy többet törődjünk egészségünkkel.

“Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket.” Dr. Keywann Grashoff

Ha természetes megoldást keresel szervezetednek: Green Gold Imune, Solar, Lunar, Pur, Mint, Kineto, Genio, Viewty LC, Viewty Caps termékek. Hozd harmóniába a tested! Tisztítsd meg, tápláld, regeneráld és vitalizáld!


WellStar Fit For 2013. márciusi akció
2013.03.05-től – 2013.04.05-ig, ill. a készlet erejéig!

Minden Wellstar Power szetthez
1 INGYEN szettet ill. terméket kapsz választásod szerint!

A termékek neveire kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat is.

Választható ajándék szett ill. termék


A Wellstar Power szettek megvásárolhatóak a Wellstar webshopjában ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu)

ISO 9001 tanúsítványú az alapanyagok termesztése, ami a legmagasabb szintű minőséget jelenti, természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a nemzetközi LEFO élelmiszerminőség-kutató Intézet garantál.

BYAS – Bionic Youth Activating System
Három technológia – Egy tökéletes rendszer

Szeretném a figyelmedet felhívni a WellStar professzionális bőrápoló rendszerére is. A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) természetesen gyengéden, rendkívül hatékonyan – szike és injekciók nélkül gondoskodnak róla, hogy arcbőröd fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltsd meg. A Byas ápolórendszerrel rövid időn belül megtapasztalhatod a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat. A BYAS bőrápolórendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is – írj, hívj az éppen aktuális részletekért! A BYAS termékeiről bővebbet > ITT < olvashatsz.

Kapcsolódó oldalak:
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
BYAS professzionális bőrápolás – szike és injekciók nélkül!

Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!