Tízmilliószoros napok


A tibeti hagyományok szerint minden évben van 4 Buddha nap, Dharmachakra napoknak is hívják őket. Ezeken a napokon mind a pozitív, mind a negatív teremtő energiák felerősödnek – 10 milliószoros erővel hatnak. Minden évben máskorra esnek, mivel…


Holdfázison alapulnak. Ezeken a napokon próbálj meg minden olyat megtenni, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Ne felejtsd: Te tervezed meg Utadat, Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, kapcsolataid minőségét. Te választod meg, hogy kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni földi léted során. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz.

A 10 milliószoros napok jelentősége abban áll, hogy ezeken a napokon sokszoros erővel tudsz gondolkodásodon változtatni, hogy megszabadulj nem szeretett gondolataidtól, régi szokásaidtól, érzelmeidtől és tetteidtől.

Tízmilliószoros Buddha napok 2010-ben:
2010. Február 28. – vasárnap
2010. Május 27. – csütörtök
2010. Július 15. – csütörtök
2010. Október 29. – péntek

Ezeken a napokon még inkább érdemes megszívlelni Frank Outlaw szavait:

“Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

Ha úgy tapasztalod, hogy az életedben több volt a rosszból, mint a jóból… Ha úgy érzed, kicsit „ellaposodott”, eseménytelenné vált az életed…Ha változtatni szeretnél, ha (még) jobban akarod érezni magad… Ha valami jó dolgot kívánnál bevonzani az életedbe…

Akkor itt a remek alkalom, hogy gondolataid, érzéseid, cselekedeteid tudatos megválasztásával és irányításával, és a rendkívüli energiák segítségével a problémák megoldását, az elengedést, a pozitív változást és a teremtést előmozdítsd életedben.

Ha most talán még nem is hiszel benne, nem baj. Mit veszítesz azzal, ha aznap tudatosan jó gondolatokat, örömteli érzéseket választasz, és olyan dolgokat teszel, ami számodra kellemes? Semmit! Legfeljebb jól érzed magad!

Csak csöndben megjegyzem, hogy ugye tudod, hogy ha úgy akarod, akkor akár bármelyik napod lehet tízmilliószoros? Hogy ez így is legyen, az alábbi videót küldöm neked. 🙂


Oliver Shanti & Friends – Tibetiya – eMAo

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás:

  1. Energildi

    Zsuzsi, szerintem mindig azt az időzónát kell figyelembe venned, ahol vagy.

  2. Zsuzsi

    Dharmacsakra nap.. már egy ideje számon tartom mikor van. De most elköltöztünk a világ másik végére. Amikor otthon 15. van, akkor itthon már 16. Akkor itt mikor is van?