Tízmilliószoros figyelem! :-)


A tibeti hagyományok szerint ma van a 2013. év első tízmilliószoros napja, amikor a pozitív és a negatív teremtő energiák tízmilliószorosan hatnak, tehát kiemelten fontos a tudatos figyelem.


„Figyeld meg, mit csinálsz ma. Ez a döntésed önmagad meghatározásáról. Figyeld meg, mit gondolsz ma. Ez az, amit teremteni kívánsz. Figyeld meg, mit mondasz ma. Ez az, ahogyan a kívánságod szerint lennie kell. Életed minden egyes pillanata a teremtés egy-egy szentséges pillanata. Minden egyes pillanat egy-egy újdonatúj kezdet. Minden egyes pillanatban újjászületsz.” Neal Donald Walsch

A 2013. év tibeti (“nagy”) buddha (más néven dharmachakra) napok (február 25-én, május 25-én, július 12-én, október 26-án) energiái segítenek, hogy elengedd önkorlátozó meggyőződéseidet. Lépj ki a sötétből a fényre, hallgass belülre, engedd, hogy a lelked vezessen, az elméd helyett a szíveddel teremts.

Robert Haig Coxon – Beyond Infinity

Tegyél rendet a fejedben, vedd észre és légy hálás a számtalan csodáért, amely benned és körülötted létezik. Ha a felbukkanó gondolataid tudatosan fókuszálod, az pozitív, előremutató, fejlődést segítő, építő érzelmeket és cselekedeteket eredményez.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.