Tápláld az örömgenerátorod!


Eszel, tisztálkodsz, fűtesz, világítasz. Azt hiszed, az örömöt nem kell mindennap felszítanod és táplálnod? A lényedben rejlő örömgenerátor állandó működéséről éppúgy gondoskodnod kell, mint testi szükségleteidről!

Az sem történik önmagától. Az örömöt éppúgy állandóan, aktívan kell termelni, mint a fényt! Különben kialszik, s a sötétségbe beosonnak hozzád az éjszaka lényei: a csüggedés, a félelem és a meddő aggodalmaskodás.

Az öröm minden jelenséget alapjában megváltoztat. Éppúgy, mint a Fény. A sötétség ijesztő szörnyeit ártalmatlan, tehetetlen formákká teszi, amelyeket csak saját képzeletünk töltött meg gonosz tartalommal.

Minden tevékenységedhez hívd meg az örömöt segítőtársnak! A biztos sikerrel kötsz így szoros szövetséget!

Ne félj az örömtől! Az isteni lényeged jelzőtüze benned van, s a mélységi síkok semmiféle vihara nem olthat ki többé! Örülj! Minden okod megvan az örömre!

A gyógyító öröm egyenletes napsütés belül. Ez az élet kiolthatatlan lángja, amely kezdet nélküli s végtelenbe rezgő derűvel világítja meg a körülötte hullámzó erők szimbólumokban kifejeződő jelbeszédét.

A gyógyító öröm évek óta megpróbál érvényesülni benned. Különféle módokon ostromol. Szerszámokat ad kezedbe. Sürget, hogy segítsd ki zárlatából. Közléseket juttat hozzád, melyik magatartás az, amellyel ellene dolgozol, és milyen módon teremtheted meg a kontaktust hozzá. Most várja, hogy aktívan, tudatosan szövetkezz vele saját benső újjászületésed érdekében!

A gyógyító örömöt éppúgy tanulni, gyakorolni kell, mint felengedő bénulás után a járást. A mozdulatok egészen szokatlanok, s az elernyedt izmok visszakívánkoznak passzív dermedtségükbe. Pedig e vitalizáció a kulcsa a lélek egészséges működésének minden nehézség, csüggedés, átmeneti visszaesés ellenére! S mivel az összes betegségnek pszichikai háttere van, nyilvánvaló, hogy a lélek derűs, egészséges egyensúlya az egyetlen igazi profilaxis (megelőzés)!
Szepes Mária

Tápláld az örömgenerátorod! A legborúsabb napon is ér valami apró öröm bennünket, csak észre kell vennünk. Érdemes megkeresnünk, hogy mi az, aminek örülhetnénk, illetve mi az, amivel mi szerezhetnénk örömet másoknak.

Szepes Mária (1908. december 14. – 2007. szeptember 3.) íróként Orsi Mária, színészként Papír Magda. Legismertebb művei a Vörös Oroszlán és a Pöttyös Panni-sorozat. A század élő emlékezetének tartja a hazai ezoterikus irodalmi élet. Kilencéves kora óta írt, és még 99-ik évében is dolgozott, interjúkat adott. Számos elismerést és díjat kapott. A neve már önmagában is fogalom, kicsik és nagyok egyaránt ismerik, hiszen művein nemzedékek nőttek fel, az ezotéria nagyasszonya, a spirituális áramlatok egyik meghatározó tanítója volt, ma is az, és lesz is – örökre.

Szepes Mária életéről, műveiről sokkal többet tud a >>> Szepes Mária Alapítvány

A posztumusz adható Lélekpillangó Életműdíj legfontosabb célja az, hogy olyan hazai neves emberek munkásságára hívja fel a figyelmet az elismeréssel, akik arra tették fel az életüket, hogy minél több ember számára mutassanak utat, másfelől pedig az ő munkásságuk gondozását, továbbadását segítse a szellemi örökösök, alapítványok támogatása révén.

A Lélekpillangó névre keresztelt kezdeményezés kapcsán létrehozott web- és facebook oldalon március 8-áig lehet szavazni az első Lélekpillangó Életműdíj három prominens jelöltjére, köztük Szepes Máriára, az oldalon való előzetes regisztráció után.

Ha szeretnéd, hogy megnyílhasson a Szepes Mária Emlékház akkor szavazz, hogy a szellemi örökségét a nevével fémjelzett alapítvány megvalósíthassa az első Lélekpillangó Életműdíj elnyerésével.

A Lélekpillangó különleges csomagja 22 ismert, népszerű tréner, előadó, író, tanácsadó egy-egy alkotását, művét, filmjét, előadását, könyvét tartalmazza, méghozzá „pille áron”. Támogasd a vásárlásoddal a Lélekpillangó életműdíj alapját, s támogasd saját életedet azokkal a belső értéket adó és nemesítő művekkel, melyek a Lélekpillangó csomagjában vannak!

Segíts a Lélekpillangónak, hogy minél többen szavazzanak az Életműdíj jelöltjeire, és minél több csomag vételárából kerülhessen pénz az Életműdíj alapjába.

A Lélekpillangó magával ragadó meséjének egy-egy újabb fejezete
számodra is tartogat felismeréseket!

http://www.lelekpillango.hu/pillangoropteto

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!