Te is lehetsz Fényadó!


A szívünkben élő, örök isteni szikra a fénypont, ahonnan a Fény kiárad, szétárad bennünk, körbevesz, és téren és időn kívül átsugárzik oda, ahová árasztjuk. Fényadó bárki lehet, mert ember-mivoltunknál fogva már annak…

születünk. Képesek vagyunk szeretni. Ám az ösztönös és szimpátia-alapú fénykiárasztást, ha úgy döntünk, hogy fényadóvá szeretnénk válni, fel kell, hogy váltsa a tudatos és empátián alapuló fényadás. Az előbbinél csak a szeretteinknek jut a fényből, míg az utóbbi esetben, a fénykurzuson tanultak szerint, arra törekszünk, hogy mindenkit képesek legyünk elfogadni és szeretni, hogy a másik az elfogadás csodáját megélve, ebből a rendkívül magas minőségű találkozás erejéből és öröméből merítve képes legyen visszanyerni az egészségét.

Ez leginkább úgy történik, hogy okafogyottá válik a betegsége, mert megkapja az általa igényelt szeretetet és törődést. Így a továbbiakban nincs értelme, hogy a ráfigyelést másokban az eddig esetlegesen kiváltott sajnálattal érje el. Az is lehet, hogy felismeri az egyensúlyvesztettsége okát, a betegsége üzenetét. Ha már megtettünk mindent és mégsem következik be gyógyulás, akkor marad a létünk titka iránti alázat, mellyel elfogadjuk a megváltoztathatatlant.

Ami a fényadásban az igazi csoda, az a saját magunk csoda-voltának felismerése és közvetítése. Az, hogy a másik ember önmaga csodaságára ébred, óriási gazdagító és gyógyító erőként fog benne működni a továbbiakban. A fényadás alkalmával eltűnnek a különbségek fényadó és fénykapó között, és mindenki számára átélhetővé válik az egység.

A Fényadó imája

Köszönöm, hogy VAGY, hogy találkoztunk. Szeretlek. Elfogadlak – akárki vagy, akármilyen vagy. Nem várok tőled semmit. Nem megváltoztatni akarlak, hanem megváltozni akarok Általad. Köszönöm, hogy léted arra indít, hogy túllépjem felszíni önmagam, és a tolakodó lényegtelenen túl felismerhetem a Benned és bennem lakozó Mindenséget, azt, hogy a Mindenség Szívében egyek vagyunk.

Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak. Könnyű a Napnak, mert nem kell szólnia ahhoz, hogy a pirkadat pírjával reményt öntsön a szívünkbe, sem a virág szirmán a harmatcseppnek, hogy parányi ékkőként beragyogja a lelkünket. Egyszerűen csak vannak, nem tesznek semmit és létük csodája önmagunk csodájának felismeréséhez segít.

Nem szólni akarok hozzád, hanem érinteni akarlak, és az érintéshez nincs más eszközöm, csak a szó. A szó, amely túl van a tér és idő határán, és a csendből forrásozik.

Reményem, hogy a szavaim olyanok lesznek, mint a szellőtől rezdülő falevelek susogása, vagy a madárdal, amelyek csak mélyítik a természet csendjét. A szíved csendjét.

Biegelbauer Pál

Te is lehetsz Fényadó! A legborúsabb napon is van benned fény, ami legyőzi a sötétséget, megvilágítja azt, amit meg kell látnod és melege segít újra érezned. Keltsd újra életre a lelkedben rejtőző égi fényt, melegítsd fel mások szívét is, légy a Fényük, amíg saját tudásuk révén nem képesek élni a Nap fénye alatt.

Biegelbauer Pál (1945. március 10. – 2001. február 20.) a szeretet és elfogadás művészetének egyik legkiemelkedőbb hirdetője, aki holisztikus tudásával segítette tanítványait, és segíti most is olvasóit a testi-lelki jólét kibontakoztatásában és megőrzésében. A Fényadás megalapítója, karizmatikus előadó, fantasztikus tanító és gyógyító volt. Tanításainak középpontjában a megváltoztathatatlan elfogadása és a megváltoztatható megváltoztatásának lehetősége áll. Eszköztelen gyógyításnak nevezte a fényadást, hisz a kezünkön és szerető szívünkön kívül semmi másra nincs szükség hozzá. A fényadás alapja: szeretetet adni, viszonzásvárás nélkül.

A posztumusz adható Lélekpillangó Életműdíj legfontosabb célja az, hogy olyan hazai neves emberek munkásságára hívja fel a figyelmet az elismeréssel, akik arra tették fel az életüket, hogy minél több ember számára mutassanak utat, másfelől pedig az ő munkásságuk gondozását, továbbadását segítse a szellemi örökösök, alapítványok támogatása révén.

A Lélekpillangó névre keresztelt kezdeményezés kapcsán létrehozott web- és facebook oldalon március 8-áig lehet szavazni az első Lélekpillangó Életműdíj három prominens jelöltjére, köztük Biegelbauer Pálra, az oldalon való előzetes regisztráció után.

Ha szeretnéd, hogy Biegelbauer Pál páratlan életműve napvilágot láthasson, akkor szavazz, hogy könyveinek sorozata komoly hiányt pótolhasson az első Lélekpillangó Életműdíj elnyerésével.

A Lélekpillangó különleges csomagja 22 ismert, népszerű tréner, előadó, író, tanácsadó egy-egy alkotását, művét, filmjét, előadását, könyvét tartalmazza, méghozzá „pille áron”. Támogasd a vásárlásoddal a Lélekpillangó életműdíj alapját, s támogasd saját életedet azokkal a belső értéket adó és nemesítő művekkel, melyek a Lélekpillangó csomagjában vannak!

Segíts a Lélekpillangónak, hogy minél többen szavazzanak az Életműdíj jelöltjeire, és minél több csomag vételárából kerülhessen pénz az Életműdíj alapjába.

A Lélekpillangó magával ragadó meséjének egy-egy újabb fejezete
számodra is tartogat felismeréseket!

http://www.lelekpillango.hu/pillangoropteto

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!