WellStar 2013. májusi akció


Hozd harmóniába a tested! Tisztítsd meg, tápláld, regeneráld és vitalizáld kiváló minőségű és egyedülálló termékekkel. Green Gold Imune, Pur, Mint, Kineto, Genio, Viewty LC, Viewty Caps. Természetesen – akciós áron!


A nem megfelelő táplálkozás, a stressz, a mozgásszegény életmód, a káros szokások és a környezeti szennyezettség egyre jobban szükségessé teszi, hogy többet törődjünk egészségünkkel. A legértékesebb vitális anyagok egyik leghatékonyabb szállítói a mikroalgák. Méregtelenítés, lúgosítás, sejttisztítás, immunerősítés, regenerálás, sejttáplálás, fizikai és szellemi energia, alakformálás, szépség. Használd az algák ősi erejét!


WellStar Fit For 2013.
2013.05.04-től – a készlet erejéig!

Minden Wellstar Power szetthez
1 INGYEN szettet ill. terméket kapsz választásod szerint!

A termékek neveire kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat is.

Megvásárolható Power szettek és árak:
2 db Green Gold IMUNE kapszula
29.800.- Ft
2 db Green Gold Forever Young Pur
21.800.- Ft
2 db Green Gold Forever Young Mint
21.800.- Ft
2 db Kineto Natural Body Power
21.800.- Ft
2 db Genio Natural Mind Balance
21.800.- Ft
2 db Viewty kapszula
28.000.- Ft

Választható ajándék szett ill. termék


A Wellstar Power szettek megvásárolhatóak a Wellstar webshopjában ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu)

ISO 9001 tanúsítványú az alapanyagok termesztése, ami a legmagasabb szintű minőséget jelenti, természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a nemzetközi LEFO élelmiszerminőség-kutató Intézet garantál.

BYAS – Bionic Youth Activating System
Három technológia – Egy tökéletes rendszer

Szeretném a figyelmedet felhívni a WellStar professzionális bőrápoló rendszerére is. A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) természetesen gyengéden, rendkívül hatékonyan – szike és injekciók nélkül gondoskodnak róla, hogy arcbőröd fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltsd meg. A Byas ápolórendszerrel rövid időn belül megtapasztalhatod a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat. A BYAS bőrápolórendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is – írj, hívj az éppen aktuális részletekért! A BYAS termékeiről bővebbet > ITT < olvashatsz.

Kapcsolódó oldalak:
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
BYAS professzionális bőrápolás – szike és injekciók nélkül!

Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!