Webstar 3D Vitality Coaching


Volt már saját személyi edződ és életmód tanácsadód? Nem? Most lehet! A WEBSTAR program segítségével minden ember INGYENESEN hozzáférhet ahhoz a tudáshoz, amely eddig csak a jómódúaknak adatott meg!


Egy német cég, a Wellstar megalkotta azt a 3D Vitality Coaching programot, melynek a Webstar nevet adta. A Netcoo International Business & Lifestyle magazin (Európa vezető közvetlen értékesítési és network marketing szaklapja) a Webstarnak ítélte a 2008. év európai marketing és szolgáltatási innovációs fődíját.

Nemzetközileg elismert szakemberekkel, személyi trénerekkel folytatott hosszú kutatási és fejlesztési munkák eredményeként a Webstar újszerűsége, az, hogy az emberből, mint egészből indul ki.

Személyes táplálkozási szokásaid és életmódod alapján Laura – a Te ingyenes vitality tanácsadód segít a vitalitás-indexen alapuló 15 perces chek-up teszt kitöltésében. A teszt révén pontosan tudomást szerezhetsz arról, hogy melyik táplálkozási típusba tartozol (mit mikor ehetsz), és milyen az egészségi állapotod.

Ennek megfelelően kapsz egy táplálkozási tervet, melynek segítségével fittebbé és egészségesebbé válhatsz, súlyfeleslegedtől pedig minden stressz és koplalás nélkül megszabadulhatsz. A Te igényeidre és céljaidra szabott táplálkozási program biztosítja, hogy naponta ne csak az optimális mennyiségű kalóriát vedd magadhoz, hanem a megfelelő vitális anyagokat is megkapd.

Ez zseniálisan hangzik, UGYE? De még nincs vége a jó híreknek!

Szintén a Te igényeidre és céljaidra szabott mozgás- és fitnessprogramot is készít, ami szükség esetén bármikor módosítható. Laura veled tornázik és megmutatja, hogy az egyes gyakorlatok során mire kell különösen ügyelni.

“A WebStarnak köszönhetően ma egyszerű idős korig fenntartani az egészséget és a vitalitást.”

A Webstar Egyetem (University) mindenre kiterjedő információkkal szolgál az egészséges táplálkozás, fitness területéről, és az elismert szakemberek tanácsadásai alapján készített, állandóan bővülő oktató anyagokat videóként tekintheted meg.

Elindult a Webstar Community World!

A Wellstar közösségi portáljának középpontjában az egészséges életmód, vitalitás áll. Várjuk a közösségi oldalra azt, akinek a sport a szenvedélye és számtalan ismerőse és barátja van az egészséges életmódot képviselők között és azt is, aki most határozta el, hogy tenni fog valamit egészsége, jobb kondíciója, testi és szellemi vitalitása érdekében, tehát azért, hogy jól érezze magát a bőrében! Regisztrálj a Webstarba, hívd meg barátaid is, cserélj véleményt másokkal, oszd meg tapasztalataid!

Az alábbi oldalaimon is találsz információkat, megnézhető videót:
http://wellstarbusiness.hu/webstar.html
http://wellstarsiker.hu/webstar-laura-online-edzo.html
http://www.webstarvilag.hu


A Webstar legfőbb szakértői:
Dr. Keywan Grashoff

Német belgyógyász-szakorvos, mikrobiológus és természetgyógyász. Közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik, az évek során egyre inkább erősödött az a meggyőződése, hogy a modern orvostudomány sokrétű eszköztára és módszerei ellenére egyre többen betegszenek meg egyre fiatalabb korban. Ez arra ösztönözte, hogy megkeresse az okát. Állítása szerint napjaink táplálékaiban riasztó módon lecsökkent a vitális anyagok koncentrációja, olyan élelmiszerek, melyek 10-15 évvel ezelőtt még vitálanyagokban gazdagok voltak, ma már azok 80%-át elvesztették. Figyelme a wellnesspiac felé kezdett fordulni, ahol táplálék-kiegészítők tárháza tárult fel, de mindegyikből hiányzott valami – vagy csak vitaminokból és enzimekből álltak, a vitálanyagok viszonylag szűk skáláját tartalmazták. Elmondása szerint a vitálanyagok hatása csak akkor érvényesül megfelelő mértékben, ha azokat közösen alkalmazzák, ezáltal egymást kölcsönösen kiegészítik. Másrészt a jelenleg kapható termékekből akár 10-et is meg kell venni, hogy a teljes vitál-anyagszükségletet fedezhessük, ami egyrészt körülményes, másrészt nagyon drága.

„Minden ember számára, a kispénzűek számára is, legyen lehetséges az egészséges élet.” „Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket.”

Uwe von Renteln

Német olimpiai- és világbajnokok személyi táplálkozási tanácsadója, a könnyűatlétikai- , evező- és vitorlás nemzeti csapat felkészítője. A Mecklenburg-Vorpommernben és Szászországban lévő edzőtáborokban tevékenykedik. Ő fejlesztette ki a WebStar számára a színekre épülő táplálkozási-, életmód- és élelmiszer-rendszert.

Oliver Freundt

Diplomás személyi edző, a fitness és sport-rehabilitáció a területe. Több, mint 10 éve dolgozik együtt a gazdaság, politika, film, zene és a sport számos képviselőjével. Edzésterveit úgy állítja össze, hogy az emberek a sport során felfedezzék a mozgás örömét és rájöjjenek arra, hogy kiemelkedő szerepe van az egészségmegőrzésben. 3 éve privát oktatási intézmények vezető oktatója és referánsa a személyi edzés terén, a WebStar személyi edzője.

Laura

Laura az első 3D-személyi edző a világon! Rögzíti a személyes célokat, meghatározza a táplálkozási típust, tájékoztat a vitális indexről és összeállít egy táplálkozási- és edzéstervet. Természetesen a fent említett szakértők tudásán alapul a tevékenysége.

Próbáld ki az Európai Innovációs díj nyertesét, a Webstar programot, amely megmutatja az egészséges, vitális élethez vezető utat. Már mobiltelefonról is eléred, nem csak számítógépről. Neked megér napi 30 percet az egészséged? Akkor kattints a képre és regisztrálj most!

Ha kérdésed van a Webstar szolgáltatásaival kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.