Tízmilliószoros napok 2011


A keleti tanok hívői szerint évente négy napon a gondolkodásunk 10 milliószoros erővel határozza meg valóságunkat. A Buddha napok, más néven Dharmachakra napok hatása a pozitív és a negatív gondolatokra, érzelmekre, tettekre egyaránt vonatkoznak!


A 10 milliószoros napok rendkívüli energiákkal segítik a gyógyulást, a problémák megoldását, az elengedést és a teremtést.

Tízmilliószoros napok 2011-ben:
2011. február 4.
2011. május 17.
2011. július 5.
2011. november 17.

Sokan félreértik ezeknek a teremtő napoknak az üzenetét!

Minden reggel fontos tudatában lennünk annak, hogy újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy jobbá legyünk. Egy nap alatt azonban nem lehet megváltani a világot! A gyerekünket se csak gyereknapkor kell szeretnünk és régen rossz, ha csak karácsonykor (a szeretet ünnepén) éreztetjük szeretteinkkel, hogy fontosak nekünk.

A karma törvénye szerint (ok-okozat) minden, amit kibocsátunk magunkból az univerzumba (gondolatok, érzések, tettek), visszaszáll ránk.

Nem tudunk nem teremteni! Mindenki teremt, csak van, aki nincs ennek tudatában. Épp ezért ezeken a különleges napokon érdemes az eddigi utunkat átgondolva tudatosan koncentrálni arra, hogy hogyan akarunk élni.

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”
Frank Outlaw

A világegyetem törvényei szerint nem elég, hogy csak “leadod a megrendelésed”, higgy is benne és cselekedj is kívánságod szerint. Fontos a hála érzése is, tehát ne felejtsd el a köszönetedet is elküldeni.

Ne csak magadra gondolj! Adj önmagadból minél többet, teremts “utazó-társaidnak”, a Föld minden teremtményének is szeretetet, békét, bőséget és boldogságot.

Az alábbi zenés videókkal kívánok csodás teremtő napot!

Oliver Shanti and Friends – Sacral Nirvana

Astral Projection – The Nexus

Hívd fel minél több ember figyelmét e napok jelentőségére!

2 hozzászólás:

 1. Energildi

  Az interneten fellelhető eltérő időpontok abból adódnak, hogy vannak, akik újholdtól, mások pedig teliholdtól számítják a napokat, így 2011-ben a tízmilliószoros napok:

  egyesek szerint február 4, május 17, július 5, és november 17.
  mások szerint március 19, június 15, augusztus 03, és november 17.
  Találkozhattok más dátumokkal is.
  Olvasd tovább >>> ITT <<<

 2. Energildi

  2011.07.05 – Tízmilliószoros nap
  Olvasd tovább >>> ITT <<<