Nem tűntem el, csak…


… egy kissé elfoglalt az élet. Sokan kérdezgettétek az utóbbi időben, hogy hová tűntem el, nincsenek új blog bejegyzések, a közösségi oldalakon se létezem, telefonon, e-mail-ben totál tömör vagyok, lemondok minden


programot. Bocsi, bocsi, mindenkitől, de nyomós okom volt rá. Valamilyen oknál fogva az Ajándékkosár web áruházamat egyre többször találták meg a ráérő, és jobb elfoglaltságot nem találó hackerek és a webshop motorja se szuperált valami fényesen.

Ez aztán egyre kevésbé tetszett, így lecseréltem az egészet, és átváltottam ott is a WordPress alapokra. Elvégre ez már egyszer bevált, és én pedig még mindig nem adom fel!

No… azért nem volt ilyen egyszerű ez az egész webes fejlesztés… Nem kevés időt és energiát követelt, mire megvalósult az új web áruház, de KÉSZ VAN!

Hála és ezer köszönet D. Bikfalvi Moninak, a Silihostnak és a fiamnak a munkájukért. Köszönöm a páromnak, és közeli barátaimnak is, hogy elviselték az utóbbi hetekben tanúsított megszállottságom, és támogattak.

Tekintsétek meg az új dizájn-t, elvégre több szem többet lát, szívesen fogadok minden észrevételt: Ajándékkosár – mert ajándékozni öröm!

Én most megyek, és végre kialszom magam, úgy rendesen, több hétre visszamenőleg.:-)

Pár nap és újra a régi leszek – ígérem! 🙂