Ne csak a ruhát tisztítsd!


A szervezetünknek minden nap fel kell vennie a harcot a környezetünkből és az életmódunkból adódó ártalmakkal. A levegő ólmos, a víz vegyszeres, a zöldségek és gyümölcsök szennyezettek,


műtrágyával, permetezőszerekkel, az ételeink adalék anyagokat és színezékeket tartalmaznak. Hektikus, nem átgondolt a táplálkozásunk, keveset mozgunk. Mindemellett egész nap mobil telefonálunk, számítógéppel dolgozunk, otthon pedig a televízió, a mikrohullámú sütő és a hifitorony keltette elektroszmogban élünk. Nem véletlen, hogy napjainkban gombamód szaporodnak azok a kezelési módok, amelyek testünk méregtelenítését célozzák.

Fáradékonyság, ingerültség, stressz, álmatlanság, allergia, fejfájás – ezek a problémák a legtöbb ember életében jelen vannak anélkül, hogy rádöbbennének, hogy a panaszokért a sejtekben lerakódott szennyeződések a felelősek, amelyek – ha nem törődünk velük – észrevétlenül mozgásszervi, keringési és daganatos betegségek okozóivá válhatnak.

Szerencsére azonban egyre nő azoknak a száma, akik a környezettudatos életet és az egészséges életmódot választják. Számos módszer létezik a méregtelenítésre, ki erre, ki arra esküszik, – számomra a mikroalga vált be – a végcél minden esetben ugyanaz: megtisztítani a szervezetünket a felhalmozott mérgektől.

Az általam választott méregtelenítési módszerről bővebben az >>>alábbi oldalon <<< olvashatsz.

Természetesen nem elég, ha a testünket méregtelenítjük, fontos a lelkünk megtisztításával is foglalkozni. Legközelebb majd erről is írok.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás:

  1. A sok káros hatás mellett fontosnak tartom megemlíteni szervezetünk elsavasodását a helytelen táplálkozás miatt. Ennek megváltoztatásához is kellenek táplálék kiegészítők, de fontos a tudatos, egészséges étkezés és a rendszeres testmozgás.

  2. Energildi

    Köszönöm a kiegészítést, ezekről is szándékomban áll írni.