Miért ajánlom a mikroalgákat?


A mikroalgák egészségmegőrző és javító tulajdonságainak se szeri, se száma, nincs egyetlen ember sem, aki ne profitálna a fogyasztásából. “A mikroalgák a legzseniálisabb teremtmények, melyeket a biológia e Földön…


létrehozott. Ahol algák vannak, ott élet is van.” Életmódunk változtatására sosincs késő; felelősek vagyunk önmagunkért, egészségünkért. Ha megértjük szervezetünk működését, felismerjük jelzéseit, megerősítjük védekező és önkorrekciós mechanizmusait, közelebb kerülhetünk a hosszabb, egészséges, élhetőbb élethez.

Az élelmiszerekben riasztó ütemben csökken a vitális anyagok mennyisége. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a XXI. században a mikroalgákat széleskörűen fogják használni, mind a betegségek gyógyítására, mind megelőzésére.

A nagymértékű tápanyagcsökkenés következményeként az emberek túlnyomó része “minőségi éhezésben” szenved, mert éhségként éli meg a létfontosságú tápanyagok hiányát, így csak eszik-eszik… Miközben kalóriában a többszörösét fogyasztjuk a szükségesnek, jelentős hiányt szenvedünk mikro-tápanyagokban, mint a vitaminok, ásványi-anyagok, nyomelemek, és fitotápanyagok, a sejtek pedig éheznek az értéktelen ételek miatt. Ennek következménye az ellenálló képesség romlása, a sejtek megbetegedése és a felgyorsult sejtöregedés.

Nem enni, hanem táplálkozni kell!

A mikroalgák ebben óriási segítséget nyújtanak, a több mint 4000 vitális összetevővel, és 90%-os felszívódással sejtszinten hatnak a megújító folyamatokban.

Bővebben a mikroalgákról > ITT < olvashatsz.

Dr. Budai L. Károly orvos-természetgyógyász, életmód-terapeuta
Hallgasd meg a véleményét, érdemes!
Revita Televízió – Egy csésze kávé műsora

A kereskedelemben kapható legtöbb vitamin és egyéb étrend-kiegészítő többségében mesterségesen előállított. A hatóanyagokat szervetlen kötésben tartalmazzák, emiatt alacsonyabb hatékonyságot mutatnak, mint a természetes alapú termékek, ráadásul a napi szükséges adag 1/10 vagy 1/20-ad részét tartalmazták. Tisztelet a ritka kivételeknek.

Green Gold Imune – Solar – Lunar – Pur – Mint – Kineto – Genio – Viewty
Méregtelenítés, tápanyagpótlás, sejtvédelem, alakformálás, energia, szépség.
Természetes egészség és vitalitás testnek – léleknek!

A Wellstar mikroalga termékei több ezer kizárólag természetes hatóanyagot tartalmaznak, melyek hatékonyságáról fogyasztók széles köre győződik meg nap, mint nap.

A gyógyszerek legtöbbje nem gyógyít meg semmit, csupán enyhíti a tüneteket. A nyugati orvoslásban ahelyett, hogy a mikroalgák hatását alkalmaznák, olyan “gyógymódokat” terjesztettek el, mint pl. a kemoterápia, ami nem csak drága, de több a mellékhatása is, mint a haszna.

A mikroalga nem gyógyszer, hanem élelmiszer, nem lehet túladagolni, és mellékhatások nélküli. Fél, egy grammos adagoktól, odafigyelés és életmódváltás nélkül azonban nem várhatunk semmilyen javulást, mint ahogy egy korty víztől se várhatjuk el, hogy elmúljon a szomjúságunk.

Fedezd fel Te is a mikroalgákat! Hozd harmóniába a tested!
Tisztítsd meg, tápláld, regeneráld és vitalizáld!

Az első lépést Neked kell megtenned, a következő lépéstől már Rám is számíthatsz! Ha élni kívánsz a lehetőséggel, lépj kapcsolatba velem!

A világ első online személyi edzője – Ingyen! A Webstar Laurája Neked is segít, hogy egészségesen és vitálisan élhess! Személyre szabott étrend, edzésterv, tanácsadás, és baráti közösség – számítógépen és mobiltelefonon. Próbáld ki, hívd meg barátaidat is, nem fogtok csalódni! Regisztrálni > ITT < tudsz.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!