BYAS – Profi bőrápolás


Keltsd újra életre a fiatalos külső természetes forrását. BYAS Bionic Youth Activating System – Professzionális bőrápolás, mellyel hetek alatt éveket fiatalodhatsz! Természetesen gyengéd, rendkívül hatékony – szike és injekciók nélkül!


BYAS – Bionic Youth Activating System – Byas Bionic Lifter
Három technológia – Egy tökéletes rendszer

Természetesen gyengéd, rendkívül hatékony – szike és injekciók nélkül!
Ébreszd fel a bőröd, fiatalodj hetek alatt!

Az öregedés jeleinek elfedése érdekében eddig emberek milliói bíztak olyan eljárásokban, amelyek hatástalanok, vagy netalán rendkívül veszélyesek. Egy pillantás a tükörbe megmutatja , hogy a krémek és kenőcsök semmit sem használnak. Gyengédek, azonban hatástalanok. Másik lehetőséget a lézeres kezelések, művi, szikével történő vagy kémiai beavatkozások nyújtják, amelyek látható változásokat eredményeznek ugyan, de gyakran drasztikus mellékhatásokkal és eddig teljesen ismeretlen, hosszú távú következményekkel járnak.

Ne verd magad felesleges költségekbe olyan krémek miatt, amelyek csak a bőr felsőbb rétegeiben hatnak, mialatt a mélyebb rétegekben a bőr alulról jövő, célzott tisztitást, hidratálást és táplálást igényel. Száműzd a szépészeti megfontolásaid közül a művi beavatkozás vagy kémiai kezelés gondolatát is.

Ha láthatóan fiatalosabb külsőre vágysz, használd mostantól következetesen a BYAS rendszert (BYAS Set), amely hatékony megoldást jelent minden korosztálynak, hogy arcbőrét fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltse meg.

Annak érdekében, hogy a BYAS speciális hatóanyagai beavatkozások és injekciók nélkül kerüljenek a bőr mélyébe és azokat a bőrrétegeket is elérjék, amelyekben az öregedési folyamatok zajlanak, a Bionic Lifter három különböző technológiát ötvöz egy praktikus, kézi gépben. A Bionic Lifter maximálisan professzionális ápolórendszert biztosít, egyénre szabottan, a bőr konkrét igényeinek megfelelően, 48 programmal.

A mikrovibráció felkészíti a bőrt a speciális hatóanyagok célzott, iontoforézis általi bevitelére. A mélymasszázs fellazítja a bőrsejtek szerkezetét és kibővíti a mélyebb bőrrétegek sejt közötti tereit. Ezáltal nagyobb hatóanyag mennyiség felvételére képes.

Az infravörös sugarak mélymelege behatol a bőrbe. Mindez fokozza a vérellátást, amelynek köszönhetően ezzel egyidejűleg a hő a mélyebb szövetrétegekbe is eljut. Ezáltal a bőrszerkezet rugalmassága összességében javul és a bőr puhább lesz.

A Bionic Lifter az iontoforézis hatóelvével rövid időre feltárja a bőr pórusait. A BYAS speciális szérumok ionizált hatóanyagai ezáltal gyengéden kerülnek a bőr mélyébe, ahol kifejtik hosszantartó hatásukat és mindemellett a kollagén és elasztin saját termelését is javítják.

A Bionic Lifter (Byas Face Lifter) és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) egymással tökéletes összhangot alkotnak a teljességre törekvő (holisztikus), 3 fázisú ápolórendszerben.

I. Fázis: Tisztítás – Méregtelenítés
Bionic Lifter + BYAS Purifying Detox Serum

II. Fázis: Táplálás – Simítás
Bionic Lifter + BYAS Rejuvenating Supreme Serum

III. Fázis: Védelem – Megújítás
BYAS Ultimate Smoothing Day Crème + BYAS Intense Repair Night Crème

Az első látható eredmények már rövid idő elteltével megmutatkoznak, ha használod a Bionic Lifter készüléket és a BYAS algás hatóanyagú készítményeket bőröd ápolásához. Bővebb információkat >>> ITT <<< találsz.

A videóban Debreczeni Zita, a Byas magyar arca és Rendes Rahel, a WellStar Bőr- és szépségápolási trénere, a Chanel és a Christian Dior sminkes tanácsadója beszél a BYAS szépségápoló rendszerről.

Szeretném felhívni a figyelmed a cikk írása óta megjelent Wellstar BYAS alakformáló rendszerére is (BYAS Body Lifter, BYAS Body Firming Gel, BYAS Body Transformation Shake, BYAS Body XLR8 kapszula), aminek a használatával néhány hét leforgása alatt elérheted az áhított súlyt, megszabadulhatsz a problémás területeken lévő feleslegtől és a narancsbőrtől is. Bővebb információkat >>> ITT <<< találsz.

BYAS Perfection System – BYAS Body Lifter
Karcsú test, fiatalos kontúrok, feszes bőr – Legyél természetesen szép!
Olvaszd le a kilókat, tüntesd el a narancsbőrt!
Forradalmi alakformálás, egyszerűen, garantáltan, természetesen!

A nagy népszerűségnek örvendő Wellstar mikroalga készítményeken kívül a BYAS szabadalmaztatott rendszerei biztosítják a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak. A BYAS rendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is – írj, hívj az aktuális részletekért!

Legyél természetesen szép! Tisztítsd meg, tápláld, regeneráld és vitalizáld bőröd!

A termékek megvásárolhatóak a >>>Wellstar webshopjában<<< ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu). Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek.

Kapcsolódó oldalak:
BYAS forradalmian új arcfiatalítás – szike és injekciók nélkül!
BYAS professzionális alakformálás – természetesen!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!