2012 első tízmilliószoros napja


Minden reggel egy új esély, de ma a 2012. év első olyan napja van, amikor a tibeti (“nagy”) Buddha nap, más néven Dharmachakra nap jóvoltából gondolkodásunk 10 milliószoros erővel határozza meg valóságunkat.

Nyugati világunkban is egyre több ember ismeri Buddha tanait, és tapasztalja meg általa az életében végbemenő változásokat. Évente négy Dharmachakra nap van a tibeti hagyományok szerint, amelyek Buddha életével kapcsolatosak. Az első a Csodák, a második a Születés, megvilágosodás, eltávozás, a harmadik a Tankerék, a negyedik a Visszatérés ünnepe.

Tízmilliószoros napok ebben az évben:
2012. február 22.
2012. június 4.
2012. július 23.
2012. november 6.

A fenti napok energiái kiemelten tökéletesek arra, hogy gondolatainkban, érzelmeinkben és tetteinkben még tudatosabbá váljunk. Nem kell semmilyen különleges rituálé, csupán egy kis idő és belülre hallgatva átgondolhatjuk dolgainkat, megtisztulhatunk, elengedhetünk, feltöltődhetünk, és így harmóniát, bőséget teremthetünk önmagunkban és a környezetünkben. Persze mindezt mindennap megteheted, csak rajtad áll!

Imee Ooi malajziai énekesnő – Om Mani Padme Hum

Soha ne felejtsd el, hogy:

“Félelemmel teli gondolataink ugyanolyan intenzitással teremtő erejűek és vonzanak nehézségeket életünkbe, mint ahogy a konstruktív és pozitív gondolatok pozitív dolgokat vonzanak. Teljesen mindegy, milyen egy gondolat természete, mindig saját természetének megfelelően teremt. Amikor mindez az ember tudatába vésődik, akkor fogja fel a lenyűgöző erőt, mely rendelkezésére áll.” Claude Bristol

Ryan Farish – Other Side

“Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod, hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Erősnek kell lenned, és tudnod kell, hogy biztonságban vagy. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Természetes, hogy az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben, ugyanakkor tudnod kell, hogyan nézz szembe a problémákkal és nehézségekkel. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél!” Rhonda Byrne

Csodás teremtő napot kívánok Neked, akár hiszel mindebben, akár nem! 🙂

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!