Júliusi mikroalga akció


Válaszd az egészséget és a vitalitást mindennap! Imune, Kineto, Genio, méregtelenítés, immunerősítés, tápanyagpótlás, vitalitás, sejtvédelem, fizikai és szellemi energia, alga termékekkel, MOST kedvezménnyel, a készlet erejéig.


Wellstar mikroalga termékek akciója – visszavonásig, ill. a készlet erejéig.

1 doboz Green Gold Imune
12.900.-Ft helyett most 10.100.-Ft + szállítás

2 doboz Green Gold Imune
25.800.-Ft helyett most 17.400.-Ft + szállítás

1 üveg Genio energia vitálital
13.500.-Ft helyett most 10.700.-Ft + szállítás

1 üveg Kineto energia vitálital
13.500.-Ft helyett most 10.700.-Ft + szállítás

1 üveg Genio energia vitálital + 1 üveg Kineto energia vitálital
27.000.-Ft helyett most 18.600.-Ft + szállítás

2 üveg Genio energia vitálital
27.000.-Ft helyett most 18.600.-Ft + szállítás

2 üveg Kineto energia vitálital
27.000.-Ft helyett most 18.600.-Ft + szállítás


A termékek weboldala:

Green Gold Imune

A Green Gold Imune termék mikroalga tartalmú étrendkiegészítő asztaxantinnal, amely a kutatások szerint a létező legerősebb antioxidáns védőpajzs, a szabadgyökök támadásának kivédésére. Méregtelenítés, immunerősítés, tápanyagpótlás, sejtvédelem – egyetlen termékkel!

Kineto – Natural Body Power – 100% természetes vitál ital

Hosszan tartó, magas energiaszintet biztosító, 100%-ban természetes, doppingmentes, ízletes, fizikai energiát adó vitál ital. Sportolóknak és mindenki másnak, akiknek szüksége van teljesítményének maximumára.

Genio – Natural Mind Balance – 100% természetes vitál ital

Innovatív agyserkentő tanulók, szellemi munkát végzők számára. Agyserkentő, a modern kor emberének, ha szüksége van szellemi teljesítménye és kreativitása maximumára.

A megrendelt termékek kiszállítása 1 héten belül történik futárszolgálattal! Fizetési módok: előre utalás vagy + 900 Ft díjért utánvét.

Az éppen aktuális akciókat, árakat > ITT< mindig megtalálod.

Sokan elrontják a webshop megrendelést és drágábban érkezik meg a termék, ezért ha kérdésed van a termékekről, vagy rendelni szeretnél, akkor írj, hívj, és szívesen segítek! Elérhetőségeim megtalálod a kapcsolat oldalon.

A világ első online személyi edzője – Ingyen! A Webstar Laurája Neked is segít, hogy egészségesen és vitálisan élhess! Személyre szabott étrend, edzésterv, tanácsadás, és baráti közösség – számítógépen és mobiltelefonon. Próbáld ki, hívd meg barátaidat is, nem fogtok csalódni! Regisztrálni > ITT < tudsz.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

1 hozzászólás:

  1. Energildi

    A fenti akciók véget értek, jelenleg akciós Re-Order (újrarendelő) programban lehet kedvezményesen termékeket rendelni, illetve ingyen termékekhez jutni.
    A részleteket > ITT < olvashatod. Írj, hívj, ha segíthetek, elérhetőségeim megtalálod a Kapcsolat oldalon.