WellStar akció 2013. január


Télen is hozd harmóniába a tested! Tisztítsd meg, tápláld, regeneráld és vitalizáld! Green Gold Imune, Solar, Lunar, Pur, Mint, Kineto, Genio, Viewty LC, Viewty Caps termékek. Egyet fizetsz, kettőt kapsz – WellStar Fit For 2013 akció!


A téli időjárás, a nem megfelelő táplálkozás, a stressz, a mozgásszegény életmód, a káros szokások és a környezeti szennyezettség egyre jobban szükségessé teszik, hogy többet törődjünk egészségünkkel. Méregtelenítés, lúgosítás, sejttisztítás, immunerősítés, regenerálás, sejttáplálás, fizikai és szellemi energia, alakformálás, szépség. Ha természetes megoldást keresel szervezetednek, tedd próbára az algák erejét!


Fit For 2013 akció 2013.01.05-től – 2013.02.01-ig, ill. a készlet erejéig!
Minden Wellstar Power szetthez
1 INGYEN szettet ill. terméket kapsz választásod szerint!

A termékek neveire kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat is.

Választható ajándék szett ill. termék


A Wellstar Power szettek megvásárolhatóak a Wellstar webshopjában ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu)

ISO 9001 tanúsítványú az alapanyagok termesztése, ami a legmagasabb szintű minőséget jelenti, természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a nemzetközi LEFO élelmiszerminőség-kutató Intézet garantál.

BYAS – Bionic Youth Activating System
Három technológia – Egy tökéletes rendszer

Akción kívül szeretném a figyelmedet felhívni a WellStar professzionális bőrápoló rendszerére. A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) természetesen gyengéden, rendkívül hatékonyan – szike és injekciók nélkül gondoskodnak róla, hogy arcbőröd fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltsd meg. A Byas ápolórendszerrel rövid időn belül megtapasztalhatod a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat. Bővebbet > ITT < olvashatsz.

Kapcsolódó oldalak:
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
WellStar mikroalga 2012-ben is!
BYAS professzionális bőrápolás – szike és injekciók nélkül!

Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!