WellStar akció 2013. február


Egyet fizetsz, kettőt kapsz – WellStar Fit For 2013 februári akció! Green Gold Imune, Solar, Lunar, Pur, Mint, Kineto, Genio, Viewty LC, Viewty Caps termékek. Tedd próbára az algák erejét!


“Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket.” Dr. Keywann Grashoff

A WHO állítása szerint a 21. században a mikroalgát nemcsak a betegségek gyógyítására, hanem a megelőzésre is egyre szélesebb körben használják majd. Dr. Grashoff több évtizedes kitartó kutatómunkával már bebizonyította a mikroalgák eredményességét, amelyeket személyes tapasztalataimon túl sok ezer ügyfél hiteles terméktapasztalatai is alátámasztanak.

Méregtelenítés, lúgosítás, sejttisztítás, immunerősítés, regenerálás, sejttáplálás, fizikai és szellemi energia, alakformálás, szépség – hihetetlen áron! Ha természetes megoldást keresel szervezetednek, használd minden nap a mikroalga termékeket, és biztosan tapasztalni fogod szervezeted sejtszintű megújulását!


Fit For 2013 februári akció 2013.02.02-től – 2013.03.01-ig, ill. a készlet erejéig!
Minden Wellstar Power szetthez
1 INGYEN szettet ill. terméket kapsz választásod szerint!

A termékek neveire kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat is.

Választható ajándék szett ill. termék


A Wellstar Power szettek megvásárolhatóak a Wellstar webshopjában ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu)

ISO 9001 tanúsítványú az alapanyagok termesztése, ami a legmagasabb szintű minőséget jelenti, természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a nemzetközi LEFO élelmiszerminőség-kutató Intézet garantál.

BYAS – Bionic Youth Activating System
Három technológia – Egy tökéletes rendszer

Szeretném a figyelmedet felhívni a WellStar professzionális bőrápoló rendszerére is. A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) természetesen gyengéden, rendkívül hatékonyan – szike és injekciók nélkül gondoskodnak róla, hogy arcbőröd fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltsd meg. A Byas ápolórendszerrel rövid időn belül megtapasztalhatod a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat. A BYAS bőrápolórendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is – írj, hívj az éppen aktuális részletekért! A BYAS termékeiről bővebbet > ITT < olvashatsz.

Kapcsolódó oldalak:
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
WellStar mikroalga 2012-ben is!
BYAS professzionális bőrápolás – szike és injekciók nélkül!

Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!