WellStar 2013. júniusi akció


Az akció folytatódik: 1-t fizetsz, 2-t kapsz! A WellStar termékei természetes méregtelenítést, sejtvédelmet, fizikai és szellemi energiát, alakformálást, szépséget biztosítanak. Fedezd fel a mikroalgákat a sejtszintű egészségért!


“Ahol alga van, ott élet van.” Szinte minden létfontosságú elemet tartalmaznak, nehéz lenne az algáknál jobb vitaminforrást találni. Ásványi anyag és nyomelem összetételük nagyszerűen egyszerű, mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva, testünk öngyógyító képességének visszaállítása velük a lehető legegyszerűbb, ezért is annyira közkedveltek a WellStar mikroalga készítményei.


WellStar Fit For 2013.
2013.06.04-től – 2013.07.05-ig, ill. a készlet erejéig!

Minden Wellstar Power szetthez
1 INGYEN szettet ill. terméket kapsz választásod szerint!

A termékek neveire kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat is.

Megvásárolható Power szettek és árak:
2 db Green Gold IMUNE kapszula
29.800.- Ft
2 db Green Gold Forever Young Pur
21.800.- Ft
2 db Green Gold Forever Young Mint
21.800.- Ft
2 db Kineto Natural Body Power
21.800.- Ft
2 db Genio Natural Mind Balance
21.800.- Ft

Választható ajándék szett ill. termék


A Wellstar Power szettek megvásárolhatóak a Wellstar webshopjában ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu)

ISO 9001 tanúsítványú az alapanyagok termesztése, ami a legmagasabb szintű minőséget jelenti, természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a nemzetközi LEFO élelmiszerminőség-kutató Intézet garantál.

BYAS – Bionic Youth Activating System
Három technológia – Egy tökéletes rendszer

Szeretném a figyelmedet felhívni a WellStar professzionális bőrápoló rendszerére is. A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) természetesen gyengéden, rendkívül hatékonyan – szike és injekciók nélkül gondoskodnak róla, hogy arcbőröd fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltsd meg. A Byas ápolórendszerrel rövid időn belül megtapasztalhatod a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat. A BYAS bőrápolórendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is – írj, hívj az éppen aktuális részletekért! A BYAS termékeiről bővebbet > ITT < olvashatsz.

Kapcsolódó oldalak:
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
BYAS professzionális bőrápolás – szike és injekciók nélkül!

Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!