WellStar 2013. júliusi akció


Allergiás vagy? Nehezen alszol el? Fáradtan ébredsz? Emésztési zavarokkal küzdesz? Ízületi betegségben szenvedsz? Súlyproblémáid vannak? Plusz energiára vágysz? Szeretnéd ellenálló képességed javítani? Az akció folytatódik: 1-t fizetsz, 2-t kapsz!


Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon. „A mikroalgák a legzseniálisabb teremtmények, amelyeket a biológia létrehozott ezen a Földön.” Walter Trosch professzor – Fraunhofer Kutatóintézet


WellStar Fit For 2013.
2013.07.07-től – 2013.08.02-ig, ill. a készlet erejéig!

Minden Wellstar Power szetthez
1 INGYEN szettet ill. terméket kapsz választásod szerint!

A termékek neveire kattintva elolvashatod a részletes tájékoztatókat is.

Megvásárolható Power szettek és árak:
2 db Green Gold IMUNE kapszula
29.800.- Ft
2 db Green Gold Forever Young Pur
21.800.- Ft
2 db Green Gold Forever Young Mint
21.800.- Ft
2 db Kineto Natural Body Power
21.800.- Ft
2 db Genio Natural Mind Balance
21.800.- Ft

Választható ajándék szett ill. termék


A Wellstar Power szettek megvásárolhatóak a Wellstar webshopjában ingyenes regisztrálás után, illetve Tőlem telefonon (+36209344154), vagy e-mail-ben (info@wellstarbusiness.hu).

ISO 9001 tanúsítványú az alapanyagok termesztése, ami a legmagasabb szintű minőséget jelenti, természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, amelyet a nemzetközi LEFO élelmiszerminőség-kutató Intézet garantál.

BYAS Perfection System – BYAS Body Lifter
Karcsú test, fiatalos kontúrok, feszes bőr – Legyél természetesen szép!
Olvaszd le a kilókat, tüntesd el a narancsbőrt!
Forradalmi alakformálás, egyszerűen, garantáltan, természetesen!

Szeretném felhívni a figyelmed a Wellstar BYAS alakformáló rendszerére (BYAS Body Lifter, BYAS Body Firming Gel, BYAS Body Transformation Shake, BYAS Body XLR8 kapszula), aminek a használatával néhány hét leforgása alatt elérheted az áhított súlyt, megszabadulhatsz a problémás területeken lévő feleslegtől és a narancsbőrtől is.

BYAS Bionic Youth Activating System – BYAS Face Lifter
Ébreszd fel a bőröd, fiatalodj hetek alatt!
Természetesen gyengéd, rendkívül hatékony – szike és injekciók nélkül!
Professzionális szépségápolás, garantált öregedésgátlás!

A Wellstar BYAS arcápoló, bőrfiatalító rendszer (BYAS Face Lifter – Bionic Lifter, BYAS Purifying Detox Serum, BYAS Rejuvenating Supreme Serum, BYAS Ultimate Smoothing Day Creme, BYAS Intense Repair Night Creme) is megérdemli a figyelmed. Használatával rövid időn belül megtapasztalhatod a különbséget a mindössze 0,0001 milliméter mélységbe eljutó kommersz krémek, és az igazi fiatalító technológia között, mely a bőr mélyebb rétegeiben, arcizmaiban hat.

BYAS Bionic Youth Activating System – BYAS Perfection System
Tisztítsd meg, tápláld, regeneráld és vitalizáld bőröd!

A nagy népszerűségnek örvendő Wellstar mikroalga készítményeken kívül a BYAS szabadalmaztatott rendszerei biztosítják a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak. A BYAS rendszer tagjai megvásárolhatóak termékenként, vagy akciós szettekben is – írj, hívj az éppen aktuális részletekért!

A BYAS arcápoló és alakformáló rendszerekről bővebben az alábbi oldalakon olvashatsz:
BYAS forradalmian új arcfiatalítás – szike és injekciók nélkül!
BYAS professzionális alakformálás – természetesen!
Miért ajánlom a mikroalgákat?
Wellstarbusiness – Az egészségért és a jólétért!
Wellstarsiker- Egészség, életerő és siker – egy életen át!

Amennyiben kérdéseid volnának, mielőtt rendelsz, vagy szeretnéd a segítségemet kérni a megrendeléshez, hívj, írj, szívesen segítek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!