Újévi köszöntő 2019


Pár óra múlva vigadva vagy csendesen, de búcsúztatjuk az óévet, és köszöntjük az új évet. Visszatekintünk az elmúlt évünk történéseire, kielemezzük döntéseinket, megfogalmazzuk jövő évi vágyaink, és megtervezzük, hogy mit kell tennünk ezekért.

 

2018 kemény, tanulságos év volt számomra, melyben számtalan reménytelennek látszó helyzettel, fájdalommal kellett megbirkóznom, ugyanakkor megerősítő sikerekkel és örömökkel is gazdagodtam.

Hálával tartozom mindazoknak, akik segítették utamat, hogy továbbra is azt csinálhassam, amit szeretek, úgy, ahogy elképzeltem. Köszönöm vendégeimnek, ügyfeleimnek, partnereimnek hogy a 2018. évben megtiszteltek bizalmukkal és engem választottak, szeretettel várom Őket 2019-ben is!

Tagadhatatlan, hogy személyes életünkre hatással van a szűkebb és tágabb környezetünk értelmi, érzelmi, erkölcsi színvonalának süllyedése (tisztelet és köszönet a kivételeknek), illetve társadalmunk gazdasági, egészségi, szellemi állapotának riasztó mélysége.

Egyre jobban körülvesz minket, az egyre többe kerülő sötétség. Fontos lenne tudatosítani magunkban, hogy ezért mindannyian felelősséggel tartozunk, és nem csak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánulóan mindenkinek cselekednie kell a változásért, mert a világosság csak így érhet el egyre többeket. Lépjetek ki az árnyékból a fénybe, és ragyogjatok!

Nem érdekel, hogy valaki baloldalinak vagy jobb oldalinak mondja-e magát. Ennek számomra semmi értelme. Ahogy azt szokták mondani: “Öreg vagyok már bohócnak”. Az embereket aszerint értékelem, hogy emberséges vagy embertelen, a szememben annyit ér, amennyit hajlandó önmagából másoknak adni: időt, tudást, szeretetet, törődést.

Minden nap minden perce új kezdet, és ha energiánkat a megoldások közös keresésére, és nem egymás ellenére használjuk fel, az lehetőséget nyújt arra, hogy valódi értékeket hozzunk létre. Ha igazán akarjuk, akkor odafigyeléssel, türelemmel, tiszta szívvel, hittel, józan ésszel, együttműködve, nemcsak a saját, de mások életét is jobbá tehetjük. A 2019. év olyan lesz, amilyenné közösen tesszük.

A naptári év fordulóján kívánom, hogy a 2019. esztendő hozzon számotokra: egészséget, éles látást, jó hallást, értelmes szavakat és tetteket, emberséget, tisztaszívű szeretetet, hitet, reményt, őszinteséget, becsületességet, erőt, kitartást, áldást, békét, vidámságot, eredményes munkát, és bőséges támogatást a céljaitok elérésében!

Köszönöm az egész éves figyelmeteket, és visszavárlak benneteket jövőre is!

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!