Mi kerüljön a karácsonyfa alá?


Karácsony közeledtével sokaknak fejtörést okoz, hogy az áruházak, vásárok vagy az online shopok kínálatából mivel is ajándékozhatnák meg családtagjaikat, barátaikat, üzleti ügyfeleiket, partnereiket, kollégáikat.


A szeretteinkkel együtt töltött idő teszi igazán széppé a karácsonyi ünnepet, de az ajándékozás is hozzájárul ahhoz, hogy szenteste meghitt, vidám hangulatban ülhessünk a fa alatt. Szeretnéd elkerülni a karácsonyi meglepetések keresése közben a zsúfolt bevásárlóközpontokat, piacokat, és a pénztáraknál a sorba állást? Nincs időd, energiád, kedved a karácsonyi forgatagra?

Ne várj az utolsó pillanatig! Egy jó ajándék erősíti a személyes és az üzleti kapcsolatokat is. Az elmúlt évek alatt számos magánszemély és cég is megtisztelt bizalmával, és sikerült a segítségemmel igazi karácsonyi meglepetést szereznie.

Ajándékkosaraim és ajándékcsomagjaim még sosem okoztak csalódást a megajándékozottaknak! Mond el, írd meg, hogy kit, milyen értékben szeretnél megajándékozni, szívesen segítek!

Karácsonyi ajándékkosár ajánlat – kihagyhatatlan akcióval!

Rendeld meg exkluzív karácsonyi ajándékkosarad 2012. december 15-ig és 10 % engedményt adok az ajándékkosár árából! Az igényes díszítés és az ízléses csomagolás az én ajándékom Neked! Ajánlatom a 2012. december 15-ig kifizetésre kerülő bármilyen összeállítású ajándékkosárra érvényes.

Budapest területén kérhetsz kiszállítást, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted a megrendelt karácsonyi ajándékkosarat vagy ajándékcsomagot.

Nézd meg ajándékkosár mintáimat és a nálam kapható termékeket, > Ajándékkosár webáruház < és írj, hívj, ha segíthetek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!