Tízmilliószoros teremtő nap


2011.11.17-én van az év utolsó 10 milliószoros napja. Többször írtam már kiemelt jelentőségéről, és kiszámítási módjáról is. A tibeti (“nagy”) Buddha (Dharmachakra) napokon is összpontosíts arra, amit szeretnél…

elengedni, illetve megteremteni az életedben. Már most is benned van az a képesség, belső erő, hogy a problémák, nehézségek mellett, illetve helyett meglásd a saját értékeid, értékelj másokat, és az élet örömeit. Légy hálás mindazért, aminek már most a birtokában vagy, és add át szeretteidnek, a világ összes lényének is a benned létező öröm, harmónia és szeretet érzését.

Ne felejtsd el, hogy: “A vonzás törvénye határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt.” Rhonda Byrne

Robert Haig Coxon – The Light – A fény
Engedd be a fényt és add tovább!

Nincs szükség bonyolult rituálékra ahhoz, hogy kapcsolatba kerülhess az univerzummal és jó dolgokat teremthess önmagadban és magad körül. Én ezúton is küldöm feléd áldásom és teremtő energiám.

“Áldott legyen a fény, mely rád világít és az is, mely benned van! Az áldott fény sugározzon be téged és melegítse fel szívedet, míg úgy nem lobog, mint a kandalló tüze, hogyha kell, minden barát és idegen melegedni jöhessen hozzád. Sugározzék szemedből a Fény, mint ablakba állított gyertyák fénye, mely az élet viharában az eltévedt vándorlókat hívja megpihenni. Áldott legyen a rád hulló és éltető édes eső. Hulljanak lelkedre a cseppek és csiráztassák abban az élethez oly szükséges boldogság-virágokat, hogy mindenki örömére megteljék a levegő.”

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!