Karácsony… akció nélkül?


Hamarosan itt az év vége, ezzel együtt a Karácsony is. Nincs időd és energiád arra, hogy a tavalyinál jobb meglepetést találj ki? Esetleg ötleted sincs, hogy mit ajándékozhatnál karácsonyra?


Ne várj az utolsó pillanatig! Egy jó ajándék erősíti a személyes és az üzleti kapcsolatokat is. Mond el, írd meg, hogy kit, milyen értékben szeretnél megajándékozni, szívesen segítek!

A legtöbb cég megajándékozza kollégáit, ügyfeleit, üzlettársait, megköszönve az egész éves gyümölcsöző együttműködést. (Ugye nem sztenderd, dömpingajándéknak számító emblémázott termékekben gondolkodsz?) Az üzleti ajándékcsomag, a karácsonyi céges ajándék is lehet különleges!

A szeretteinkkel együtt töltött idő teszi igazán széppé a karácsonyi ünnepet, de az ajándékozás is hozzájárul ahhoz, hogy szenteste meghitt, vidám hangulatban ülhessünk a fa alatt.

Ajándékkosaraim és ajándékcsomagjaim még sosem okoztak csalódást a megajándékozottaknak! Szívesen megvalósítom egyedi elképzeléseid és az általad vásárolt ajándékot is beletehetem a kosárba!

Karácsonyi Akció a pénztárcára való tekintettel!

Rendeld meg exkluzív karácsonyi ajándékkosarad 2011. december 15-ig és 10 % engedményt adok az ajándékkosár árából! Az igényes díszítés és az ízléses csomagolás az én ajándékom Neked! Ajánlatom a 2011. december 15-ig kifizetésre kerülő bármilyen összeállítású ajándékkosárra érvényes.

Budapest területén kérhetsz kiszállítást, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted a megrendelt karácsonyi ajándékkosarat vagy ajándékcsomagot.

Nézd meg ajándékkosár mintáimat és a nálam kapható termékeket > Ajándékkosár webáruház<, és írj, hívj, ha segíthetek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!