Cipősdoboz akció 2010


Szerinted mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban? És Te mennyi szeretetet tudsz beletenni egy cipősdobozba? A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben újra meghirdeti karácsonyi akcióját, a “Tízezer gyermek karácsonyát”.


Az akció a “Operation Christmas Child” néven futó nemzetközi mozgalom ötlete alapján született, melynek alapgondolata szerint gyermekek vagy egész családok készítenek ajándékot rászoruló gyermekeknek. Az ajándékok csomagolására szolgáló, színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozok ma már nem csak sok millió nehéz sorsú gyermek örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét jelentik szerte a világon. 2010-ben Magyarországon legalább 10.000 gyermek megajándékozása a cél!

Keress Te is egy üres cipősdobozt, és töltsd meg jó és hasznos dolgokkal! Bármivel, aminek gyermekként Te is örülnél. Nem az számít, mit teszel a dobozba, hanem, hogy milyen szívvel.

Bővebben: http://www.ciposdoboz.hu

2010-ben a Baptista Szeretetszolgálat a hagyományos cipősdoboz-gyűjtés mellett egy nagyszabású rendezvényt is szervez az Ákos Produkcióval karöltve. Óriási koncert lesz a Budapest Sportarénában 2010. december 16-án, melyre a cipősdoboz program céljára adományozók meghívókat kaphatnak.

Bővebben: http://ciposdobozkoncert.hu

Tedd meg, amit tehetsz, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!