Benned is van X Faktor!


„Van benned egy rész, amit átlagosnak, szürkének gondolsz, úgy tekintesz rá, és elhanyagolod. Ez lehet egy tehetség, egy tudás, valamilyen belső tartalmad. Ez a részed most szomjazik arra, hogy foglalkozz vele,…

hogy feléleszd, megszeretgesd, hiszen szárnyai vannak, és ha életre kelted, vele szárnyalhatsz.” – írta Ara Rauch. Én még hozzátenném azt is, hogy másokat is biztassunk erre, mert: Mindannyian „tehetségígéretként” jöttünk a világra. Az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, azaz az X-Faktor mindenkiben ott van, bizonyos tulajdonságai, képességei által.

Az adottságaink csupán velünk született genetikai lehetőségek, amelyek motiváció, vágy, célkitűzés, majd munka, akarat, tanulás, fejlődés, elkötelezettség és kitartás hiányában csupán ígéretek maradhatnak.

„Úgy tanultuk, hogy a tehetség biztosítja a lehetőségeket. Néha viszont úgy tűnik, hogy az erős vágy biztosítja nem csak a lehetőséget, hanem magát a tehetséget is.” Eric Hoffer

A sikert a meglévő adottságaink minél teljesebb valóra váltása hozhatja el, ehhez viszont egyfajta megszállottság, energiatöltet szükséges.

Higgy magadban, mert csodás erők vannak benned! Fedezd fel ezeket, csiszold, és aztán engedd szabadjára, hogy mások is felfedezhessék.

Például úgy, mint ahogyan tette a 2011.09.24-i X-Faktorban egy biztonsági őr, Tarány Tamás is, aki bár eleinte nagyon félénken kezdte, de látva a közönség és a zsűri elragadtatását, erőre kapott a U2 – Beautiful Day dalát énekelve. Ugye, ugye, mik derülhetnek ki, ha valaki bemeri vállalni, hogy megmérettessék, és ehhez eléggé ki is nyílik?! Érdemes megkeresned a videót.

„A tehetség univerzális adottság. De rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy éljünk vele: merj a legjobb lenni!” Paulo Coelho

Ne felejtsd el, minden nap gyönyörű, és lehetőségekkel teli!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!