Április 1, hogy vidám légy! :-)


Április 1-ről mindenkinek a Bolondok napja jut eszébe. Mark Twain is megmondta: „A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást.” Ma vagy belőled lesz április bolondja, vagy Te tehetsz másokat bolonddá!

2012. április 1 – A tréfák napja

Ma sok átverés megengedhető, de azért érdemes ügyeljünk rá, hogy poénkodásunk senki számára ne legyen kellemetlen.

Néhány régi, de hatásos április elsejei tréfa, illetve kandi kamerás felvétel > ITT

A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű.”Anthony Robbins

Egy orvos és egy ügyvéd beszélget egymással egy partin, de a társalgást folyton megszakítja valaki, mert jönnek az ismerősök egészségügyi tanácsokat kérni.

A doki kezdi megunni a dolgot, és megkérdezi jogász barátjától:

– Mondd, mit lehet tenni ez ellen? Te hogy kerülöd el, hogy az emberek állandóan zavarjanak a jogi problémáikkal?

– Nos, adok nekik tanácsot, aztán másnap küldök róla egy számlát.

A következő nap az orvos, bár lelkifurdalása van, borítékba teszi az ismerősöknek a számlákat. Éppen el akarja vinni a postára, amikor látja, hogy a saját postaládájában is van egy levél. Kinyitja, és benne van egy számla az ügyvédtől.

„Az érzelmek ragályosak, mert öntudatlanul átvesszük mások hangulatát – jót-rosszat egyaránt. Ha időt szakítunk a bolondozásra, megfertőzzük egymást a jókedvünkkel, és azok, akik szeretnek bolondozni, sokkal esélyesebbek a boldogságra.” Gretchen Rub

A nyuszika megy az erdőben és talál egy méteres előnyt.
Felveszi, gondolja, hogy jó lesz a rókával szemben.
Megy tovább és talál kettő méter előnyt.
Felveszi és gondolja, hogy jó lesz a rókával szemben.
Már majdnem hazaér, amikor talál három méter előnyt, amit szintén felvesz.
Amikor hazaér az egyméteres előnyt beviszi a lakásba
és beteszi a szekrénybe, a kettő méteres előnyt a szekrény mellé teszi.
A háromméteres előnyt nem tudja bevinni. Mit mond?
Behozhatatlan előnyre tettem szert.

Egy illuzionista egy hajón dolgozott. Minden heten tartott egy bemutatót. Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a műsorszámot adja elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő után műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:

-Aaaaa, nézzék, ez egy másik kalap !
– Aaaaaaaa nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva !
– Aaaaa.. el van dugva egy kártya a kabátujjában !

Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsűllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista meg a papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkálva, szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt:

– OK feladom! Hol a hajó?

„Nagy adomány a humor, mely mindent megment. Mihelyt megjelenik, ingerültségünk és sértődésünk elillan, és helyükre derűs szellem lép.” Twain Mark

Lány mondja:

Apa… egy fiú a suliban olyat mondott, amit nem értek. Azt mondta, hogy szép a szélvédőm, gyönyörű a csomagtartóm, jó a kasznim, és kifogástalanok az ütközőim… Mit jelent ez?

Az apa:

Mondd meg neki, hogy még garanciális vagy, és ha fel meri emeli a motorháztetődet, hogy ellenőrizze az olajszintedet, akkor letöröm a kipufogóját!

Kapcsolódó bejegyzés: Tudd, hogy mit kívánsz! 🙂

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!