Lélekpillangó


A változás, a fejlődés és az átalakulás legszebb jelképe számomra a pillangó, amely a bebábozódott hernyóból születik újjá. A pillangó a lélek szimbóluma, a görög „pszükhé” szó egyszerre jelenti a “lelket” és a “pillangót” is.

A csodálatosan szép pillangók hidak az égi és földi szférák között, emlékeztetnek minket küldetésünkre, eredetünkre. A pillangó törékeny, rebbenő, – ahogy a lélek maga. A pillangó születésének történetében jelen van a lélek fejlődésének története is. A Fény által mi, emberek is képesek vagyunk megélni azt a magas rezgésű állapotot, amely lehetővé teszi számunkra a mindennapi életünkben a test-lélek-szellem szintjén a természet egyik leglátványosabb, megfoghatatlan transzformációját.

Karácsonykor, a Fény születésének estéjén egy különleges misztikus mese indult el. Hallottál már a Lélekpillangóról? Naponta részesévé lehetsz a lélekpillangó átváltozásának, és titkának, ha regisztrálsz az alábbi oldalon:

A Lélekpillangó meséje
http://www.lelekpillango.hu/pillangoropteto
A Lélekpillangó csodálatos története számodra is tartogat felismeréseket!

A lelki felemelkedés szolgálatának elismerése céljából létrehozott, Lélekpillangó névre keresztelt, átfogó kezdeményezés legfontosabb momentuma a Lélekpillangó Életműdíj, mely nem csupán egy újabb elismerése a jelöltek élethosszig tartó munkásságának, hanem egy olyan átfogó kezdeményezés, amely az ő szellemi örökségük gondozását és minél szélesebb körben való terjesztését hivatott támogatni. Szavazz! Ki kapja a Lélekpillangó életműdíjat 2012-ben? Szepes Mária? Popper Péter? Biegelbauer Pál?

Szepes Mária
(1908. december 14. – 2007. szeptember 3.)
Író, forgatókönyvíró, költő, színész

Ismertebb nevén Szepes Mária, íróként Orsi Mária, színészként Papír Magda. Legismertebb művei a Vörös Oroszlán és a Pöttyös Panni-sorozat. A spirituális áramlatok egyik meghatározó tanítójának és a század élő emlékezetének tartja a hazai ezoterikus irodalmi élet. Kilencéves kora óta írt, és még 99-ik évében is dolgozott, interjúkat adott. Számos elismerést és díjat kapott. A XX. század egyik legnagyobb spirituális tanítója.

Biegelbauer Pál
(1945. március 10. – 2001. február 20.)
A Fényadás megalapítója, katolikus (jezsuita) pap, majd kilépett tanító és gyógyító

Fantasztikus tanító és gyógyító volt, a Fényadás megalapítója, és karizmatikus előadó. Tanításainak középpontjában a megváltoztathatatlan elfogadása és a megváltoztatható megváltoztatásának lehetősége áll. Eszköztelen gyógyításnak nevezet a fényadást, hisz a kezünkön és szerető szívünkön kívül semmi másra nincs szükség hozzá. A Fényadás során meg szokott történni a csoda, felszabadul az emberekben a gyógyító erő és megszabadulnak a legkülönbözőbb betegségektől.

Popper Péter
(1933. november 19. – 2010. április 16.)
Pszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi tanár

Évtizedekig volt hazánk egyik legnépszerűbb pszichológusa, könyveivel, előadásaival, tanácsaival az újságokban, a rádióadásokban, a televízióban segített az embereknek a mindennapok lelki gondjainak megoldásában, eligazodni a gyermeknevelésben. 1969-ben a pszichológia tudományok kandidátusává nyilvánították.

A Lélekpillangó különleges csomagja 22 ismert, népszerű tréner, előadó, író, tanácsadó egy-egy alkotását, művét, filmjét, előadását, könyvét tartalmazza, méghozzá „pille áron”. Támogasd a vásárlásoddal a Lélekpillangó életműdíj alapját, s támogasd saját életedet azokkal a belső értéket adó és nemesítő művekkel, melyek a Lélekpillangó csomagjában vannak!

Segíts a Lélekpillangónak, hogy minél többen szavazzanak az Életműdíj jelöltjeire, és minél több csomag vételárából kerülhessen pénz az Életműdíj alapjába.

Tudsz ilyet rajzolni egy vonallal?
Olvasd a Lélekpillangó történetét, és szavazz az Életműdíj jelöltekre!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.