Légy tisztában ezzel


Természetes, és időnként mindenkivel megesik, hogy elbizonytalanodik, nem találja a helyét, nem tudja, hogyan, merre tovább. Nekik küldöm az alábbi lélekemelő, erőt adó sorokat, Shakti Gawain tollából.


“Mindnyájunkban működik egyfajta született felsőbb intelligencia. Tudja, mi a dolga, s pillanatról pillanatra arra törekszik, hogy mutasson nekünk valamit, irányítson, tanítson és szeressen bennünket. Igyekszik segíteni nekünk, hogy azzá válhassunk, amire hivatva vagyunk. Ennek érdekében keresztülvezet bennünket a gyógyító folyamatunkon. Lehet, hogy időnként zavarónak érezzük e folyamatot, ám végül látni fogjuk, hogy az utazásunk során megtett valamennyi lépés szükséges és tökéletes volt.”

“Az élet sokkal egyszerűbb, mint ahogy a legtöbben gondolnánk. Keményen küzdünk azért, hogy jobbá váljunk, fejlődjünk, tudatra ébredjünk, hogy érvényesüljünk a világban. Szükségünk van arra, hogy lazítsunk, megnyíljunk és átadjuk magunkat a bennünk és körülöttünk lévő életerőnek. Az élet állandóan igyekszik eljuttatni hozzánk mindazt, amit akarunk, és amire szükségünk van, ám legtöbbször olyan gyorsan haladunk és olyan komoly erőfeszítéseket teszünk, hogy észre sem vesszük!

“A világegyetem úgy terveztetett, hogy odaadja nekünk mindazt, amire szükségünk van, és amire vágyunk. Semmi más nem akadályozhatja meg, hogy befogadjuk az élet hihetetlen bőségét, teljességét és jóságát, csak a félelmeink, az értéktelenségünk érzése, a szégyen és a kételkedés.”

“Rendkívüli lény vagy: a világmindenség értékes és különleges része. Fontos vagy. Azért jöttél a világra, hogy teremts – úgy, ahogy senki más nem tud, a magad egyedülálló módján. Légy tisztában ezzel, érezd lényed legmélyén is.”

Shakti Gawain

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!