Karácsonyi akció


A város teljes díszben pompázik, fények, illatok, csillogó dekorációk, és karácsonyi zene szól a kirakodóvásárokban, piacokon, és üzletközpontokban is. Van valami vonzó a bronz-, ezüst- és aranyvasárnapi…


egyvelegben, de közben igazi próbatétel is. Mivel sokan ilyenkor szerzik be a karácsonyi ajándékokat is, ezért nagy a tömeg, a tülekedés, és ez már nem annyira segít ünnepi hangulatba kerülni. A vég nélküli boltról boltra járás, a kígyózó sorok helyett azonban sokkal kényelmesebben, interneten is intézheted ajándékvásárlásaidat!

Ha szeretnél örömöt okozni szeretteidnek, kollégáidnak, üzletfeleidnek, tekintsd meg az az elmúlt években is nagy népszerűségnek örvendő karácsonyi ajándékkosarainkat, melyeket most saját készítésű meglepetéssel is megfűszereztünk. Amennyiben szeretnéd, akkor karácsonyi ajándékként 12.10-ig akciósan is megrendelheted!

Részletek: Karácsonyi ajándékkosár akció

Nagyon szeretek ajándékkosarakat alkotni, és mindig öröm átadni annak, akinek szánták, DE megragadom az alkalmat, és itt is felhívom a figyelmeteket arra, hogy nem elég, ha sütsz, főzöl, takarítasz, fát és lakást díszítesz, ajándékokat készítesz és vásárolgatsz. Az igazi karácsonyhoz elsősorban a lelked és a szíved szükséges, mert ha figyelmet, időt, törődést, szeretetet adunk önmagunk, szeretteink, és mindenki más számára is, akkor ünnepeinken túl a hétköznapjaink is meghittebbé, szebbé válhatnak.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!