Blog átalakítás


Kedves Látogatóim! Időnként mindenre és mindenkire ráfér egy kis renoválás. Blogom jelenleg átalakítás, technikai korszerűsítés, és feltöltés alatt áll, az oldalak teljes képi és szöveges felújításának idejére csak…


részlegesen láthatóak a cikkek. A szükséges frissítések, az oldalszerkezet modernizálása, mobilbarát kialakítása, hat évnyi anyag átvizsgálása, módosítása örömteli, de egyben komoly, energiát, és időt igénylő feladat is.

Ezúton is hálásan köszönöm Programozozó professzionális, és türelmes munkáját! Nehezen váltam meg a már megszeretett és megszokott előző blogomtól, de megérte, mert újra csodás, és egyszerűen kezelhető honlapot kaptam. 🙂

A rám eső részekkel én is igyekszem, lépésről lépésre, folyamatosan alakítom át a régebbi cikkeket, hogy a mai kornak megfelelő használhatóság, az új külső, és a felújított tartalom mihamarabb örömötökre legyen.

Egyes oldalak és funkciók időszakosan nem elérhetőek, de a blogom addig is látogatható!
Köszönjük a türelmeteket, várlak vissza benneteket!

Programozozó – webfejlesztő

Vállalom weboldalak megtervezését, teljes körű kivitelezését, keresőoptimalizálást, továbbá rendszergazdai feladatokat. Keressen bizalommal, és profitáljon Ön is szolgáltatásaimból: Reszponzív, mobilbarát weboldal készítés, egyedi funkciók fejlesztése, keresőoptimalizálás, céges arculat, logó kialakítása, üzleti Facebook profil kialakítása, egyéni webdesign, rendszergazdai feladatok.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!