2024. Olimpiáról népszavazás


Momentán most a „Momentum Mozgalom” olimpiai pályázatról szóló népszavazási kezdeményezését ajánlom figyelmetekbe. Egy ilyen alapvető, a mindennapjainkat nagyban befolyásoló kérdésben…


nem dönthet más helyettünk. A személyes véleményem az, hogy több ezer milliárd forintra sokkal nagyobb szüksége volna a nyomorgó, éhező, fázó embereknek, az egészségügynek, az oktatásnak, a becsapott, adósrabszolgaságba kényszerített „deviza adósoknak”, a környezetvédelemnek, a tömegközlekedésnek, az úthálózatnak, és … még sorolhatnám, hogy mennyi minden fontosabbra kellene költeni a köz pénzét 2024-ig.

Számos sportágat szeretek, és lehetőségeimhez mérten támogatok, DE úgy vélem, hogy a prioritások kissé elcsúsztak, és ebben a velejéig korrupt rendszerben a haverok “közbeszerzései” már e nélkül is túl sokba vannak.

Ezért mindenkit, – a kiváló sportolóinkat, az ismert, véleményt befolyásoló embereket is – arra kérek, hogy mindezt átgondolva ne támogassák, és hirdessék a budapesti olimpia megrendezését.

Az NVB és a Kúria két országos népszavazási kezdeményezést is elutasított, most a budapestieken a sor! Tarlós Istvánnak is ellentmondva bőven elég információval rendelkezünk ahhoz, hogy felelősen dönthessünk arról, hogy vállalható-e egy budapesti olimpia megrendezése vagy sem.

Írjátok alá mihamarabb a budapesti olimpiáról szóló népszavazás kiírását támogató ívet. Remélem, hogy a főváros összefog Magyarországért, csak 138 ezer Budapesten állandó vagy tartózkodási címmel rendelkező aláírása kell, és összefogással ez nem lehetetlen!

Bővebben:
www.nolimpia.com
https://www.facebook.com/nolimpiabp
https://www.facebook.com/momentum.mozgalom

Frissítés: Én továbbra is azt mondom, hogy „Nem az olimpiára, igen a jövőnkre”, DE mivel most még csak a népszavazás lehetőségéért várják a budapestiek aláírását, az is aláírhatja, aki támogatja a 2024-es olimpia budapesti rendezését, és az is, aki ellenzi. Aztán később majd szavaz mindenki úgy, ahogy jónak látja. „Olimpia előtt rendezhetnénk egy demokráciát is.” Szerintem is, ezért Én már régen aláírtam, és Te?

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!