Február 18-án ismét egész éjszaka nyitva lesznek Budapest gyógyfürdői. Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Fürdők éjszakája, és az elmúlt évekhez hasonlóan, most is kiválóbbnál kiválóbb programok várják a fürdőzőket.


Budapest és Magyarország a termálvizek és gyógyvizek hazája, ahány fürdő, annyi korszak, stílus, hangulat és vízösszetétel. Péntek éjjel pedig igazán különleges alkalom kínálkozik arra, hogy élvezzük a természet ajándékai mellett a színes programokat is.

A Lukács fürdőben Dumaszínház és hanglemezbarát DJ-szett is lesz, a Széchenyi fürdőben Zoohacker & Greg Note, a TMX, a Compact Disco, valamint az Anima Sound System. A Rudas fürdőben Volta Johntra & Paun & Rhina, Naga, Palotai és Karányi. A Török fürdőben Keyser & Shuriken, illetve a Mana Mana, a Gellért fürdőben a David Yengebarian Trio, Infra Gandhi, a The Dj Bootsie Akoustic Big Band és szabad stílusú Slam Poetry szórakoztatja majd a látogatókat.

A programok 22:00 órakor kezdődnek és 04:00-ig tartanak. Jegyek vásárolhatók a Gellért, Széchenyi, Rudas, Lukács, Király és Dagály Fürdők pénztáraiban, ill. a Broadway jegyirodákban, elővételben (2011. február 17-éig) 3500 Ft, aznap (2011. február 18-án) 4000 Ft.

Ha nem tudsz dönteni, melyik helyszínt válaszd, akkor azt is elárulom, hogy erre az éjszakára csupán egyetlen jegyet kell váltani, a belépő karszalaggal mindegyik hely meglátogatható. A fürdők közötti közlekedést tudtommal idén is ingyenes buszjáratok segítik.

Ha kedvet kaptál, akkor ne habozz, de a fürdőruhát se felejtsd otthon! 🙂

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Mi a véleményed? Írd meg!

RSS