Online vásárlás és pénzkereset


“Amennyiben egyszer megvalósul annak lehetősége, hogy az emberek termékeket ajánljanak és tanácsaik alapján mások termékeket vásároljanak meg, az bizonyára az évezred üzlete lesz.” Mark Zuckerberg Webstar Social Network Shopping® Próbáld ki!


“Minden korszakban, minden nemzedék életében van egy olyan újdonság, amely annyira egyedülálló, hogy örökre megváltoztatja az általunk ismert életet. A mi korunk sem kivétel, világunk éppen most három trend kombinációját éli át: az internet fejlődését, a wellnesshez való vonzódást és az otthoni munkavégzés előretörését. Ezek a trendek forradalmi lángot lobbantanak fel – a világszerte ható vállalkozói forradalomét.” Burke Hedges

Webstar Shopping World
Az online vásárlás és a pénzkereset forradalmian új formája!

Meghívlak a világ első 3D-s közösségi bevásárlóközpontjába! Számos márkás árucikket forgalmazó üzletben szörfölhetsz, szenzációs áron vásárolhatsz, ÉS egyszerű kattintással továbbajánlhatod a neked tetsző termékeket a Webstar Community-ben, a Facebook és a Twitter oldalain. A kedvenc termékek ajánlása így nem csak szórakoztat, hanem anyagi haszonnal is jár!

A Webstar Social Network Shopping® a barátok közötti hiteles ajánlást köti össze egy Social Network keretében azzal a közvetlen lehetőséggel, hogy ezekből az ajánlásokból vásárlások és forgalom jöjjön létre. A Webstar világszerte első vállalkozásként közvetlen jutalékkal (jóváírással) jutalmazza ezeket a sikeres ajánlásokat!

Vitalitás mikroalga termékek, szépségápolás, kozmetika, ékszer, kiegészítők, sport, divat, ruha, cipő, elektronika, wellness, virágok, élmény meglepetések, 25-70% kedvezmény, számítógépen és mobiltelefonon is, a Webstar Shopban. Csak néhány márka: Adidas, Puma, Nike, Diesel, Versace, Boss, Gucci, Chanel, Dior, Lee, Estee Lauder, Ray-Ban, MaxMara, Loreal, La Perla, Lancome, Samsung, Esprit, Prada, Wrangler, Levis, Hermes, D&G,. . .

Még sorolhatnám, de inkább nézd meg > ITT < , ingyenes regisztráció után vásárolj kedvezménnyel, ajánld, ami tetszik, és tegyél szert jövedelemre!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.