“Amennyiben egyszer megvalósul annak lehetősége, hogy az emberek termékeket ajánljanak és tanácsaik alapján mások termékeket vásároljanak meg, az bizonyára az évezred üzlete lesz.” Mark Zuckerberg Webstar Social Network Shopping® Próbáld ki!

“Minden korszakban, minden nemzedék életében van egy olyan újdonság, amely annyira egyedülálló, hogy örökre megváltoztatja az általunk ismert életet. A mi korunk sem kivétel, világunk éppen most három trend kombinációját éli át: az internet fejlődését, a wellnesshez való vonzódást és az otthoni munkavégzés előretörését. Ezek a trendek forradalmi lángot lobbantanak fel – a világszerte ható vállalkozói forradalomét.” Burke Hedges

Webstar Shopping World
Az online vásárlás és a pénzkereset forradalmian új formája!

Meghívlak a világ első 3D-s közösségi bevásárlóközpontjába! Számos márkás árucikket forgalmazó üzletben szörfölhetsz, szenzációs áron vásárolhatsz, ÉS egyszerű kattintással továbbajánlhatod a neked tetsző termékeket a Webstar Community-ben, a Facebook és a Twitter oldalain. A kedvenc termékek ajánlása így nem csak szórakoztat, hanem anyagi haszonnal is jár!

A Webstar Social Network Shopping® a barátok közötti hiteles ajánlást köti össze egy Social Network keretében azzal a közvetlen lehetőséggel, hogy ezekből az ajánlásokból vásárlások és forgalom jöjjön létre. A Webstar világszerte első vállalkozásként közvetlen jutalékkal (jóváírással) jutalmazza ezeket a sikeres ajánlásokat!

Vitalitás mikroalga termékek, szépségápolás, kozmetika, ékszer, kiegészítők, sport, divat, ruha, cipő, elektronika, wellness, virágok, élmény meglepetések, 25-70% kedvezmény, számítógépen és mobiltelefonon is, a Webstar Shopban. Csak néhány márka: Adidas, Puma, Nike, Diesel, Versace, Boss, Gucci, Chanel, Dior, Lee, Estee Lauder, Ray-Ban, MaxMara, Loreal, La Perla, Lancome, Samsung, Esprit, Prada, Wrangler, Levis, Hermes, D&G,. . .

Még sorolhatnám, de inkább nézd meg > ITT < , ingyenes regisztráció után vásárolj kedvezménnyel, ajánld, ami tetszik, és tegyél szert jövedelemre!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Mi a véleményed? Írd meg!

RSS