Mozdulj ki a hétvégén!


Bár nem jósolnak túl jó időt a hétvégére, mégis érdemes kimozdulni, mert rengeteg program vár azokra is, akik nem akarnak Budapesten kívülre menni. Például Múzeumok Éjszakája, Art on Lake, Duna Party, Kapcsolat Koncert …


2011.06.24-én, pénteken 18-24 óra között Budapest múzeumai programok sokaságát kínálja a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat alkalmából. Kezdd a múzeumi barangolást a Csodák Palotájában, hiszen itt már délután 3 órától izgalmas szórakozás vár. A részletes programokat a http://muzeumokejszakaja.hu weboldalon olvashatjátok.

Art on Lake – Művészet a tavon. A Városligeti Csónakázótó 35 ezer négyzetméteres vízfelületén belga, cseh, finn, francia, holland, lengyel, német, olasz, osztrák, román, spanyol, szlovák és magyar művészek képzőművészeti alkotásait is érdemes megtekinteni, nem mindennapi látvány. Bővebben a http://www.artonlake.hu honlapon.

2011. június 25., szombaton 18 órától az 56-osok terén (volt Felvonulás tér) a T-Mobile Kapcsolat koncert keretén belül a Csillag Születik sztárjain (Ádok Zoli, Appril Project, Krizbai Teca, László Attila, Szabó Ádám, Tabáni István,Varga Viktor) kívül Ke$ha amerikai énekesnő fogja hangjával édesíteni a közönség fülét. Részletek: http://www.t-mobile.hu/t-mobile/zene/kapcsolat/kapcsolat_2011

2011. június 24 és 26 között több budapesti helyszínen is izgalmas, sokszínű program várja a szórakozni vágyókat. A város jelképét, a Széchenyi Lánchidat a forgalom helyett művészek, vásárosok veszik birtokba. A koncertek és bemutatók mellett a Pesti Broadway a Lánchídon elnevezésű színházi ünnepen csodás előadásokat nézhetünk meg a legjobb színészek előadásában. Az idei Duna Party 2011 a magyar soros EU-elnökség ünnepélyes lezárása lesz. A részleteket a http://www.dunaparty2011.hu weboldalon megtekinthetitek.

Ha tetszett, oszd meg másokkal, és ajánlj programokat Te is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.