Lélekpillangó Boldogságnap


2012.05.19-én a Lélekpillangó Boldogságnapon kiderül, hogy a jelöltek közül ki kapja meg a 2012. évi Lélekpillangó Életműdíjat. Láthatod a Lélegpillangó nagy filmjét, ezen kívül számos előadás, művész, kézműves,…

no és Bagdi Bella koncertje is vár rád. 🙂 A reggel 9 órától 21 óráig tartó Lélekpillangó Boldogságnapon többek között lesz “Lélekpillangó utca” csodás könyvekkel, mandalákkal, levetítik “A pozitív gondolkodás 12 pontja” című filmet (Balogh Béla, Szalay Ádám, Halász Alexandra, Carla Galli, Kellemen Monika Ésha, Darnel Christian üzenetei).

Kiscsoportos önismereti foglalkozásokon vehetsz részt, személyesen kérdezhetsz a Lélekpillangó trénerektől, előadóktól (csak pár név: Cserményi Csilla Virág flo, Mátrai Vanda, Kereszty András György, Kreutz Zsolt, B Nagy Magdolna, Boér Tamás, Szilágyi Imre,…).

Láthatod a Lélekpillangó szobrot, találkozhatsz az alkotójával, Gáll Gregor szobrászművésszel, biztosan hallhatod 12 éves gyermeke, Gáll Isis csodálatos művét, ami a Pillangó tánca nevet kapta és a program hivatalos zenéje.

Megismerheted Rakonczay Gábort és feleségét, Viktóriát, meditálhatsz Csillagvirággal, és nem utolsó sorban megtanulhatod Bagdi Bellától a Lélekpillangó dalt, amelyet együtt énekelhetünk. Ugye milyen fantasztikusan hangzik?

Szepes Mária, dr. Popper Péter, Biegelbauer Pál – bármelyik Lélekpillangó Életműdíj jelölt is nyeri, én mindenképp elégedett leszek az eredménnyel, hisz mindhárman csodás tanítók, még odafentről is.

Azoknak, akik még időben lefoglalják online a helyüket a Lélekpillangó Boldogságnapra, most 5000 Ft értékű ajándékcsomag jár. Ha nem tudsz eljönni, online közvetítésben is nézheted az előadást. További részletek:

http://www.lelekpillango.hu/hu/boldogsagnap.html

A Lélekpillangó Életműdíj jelöltjeitől egy-egy idézet pont ide kívánkozik belőlem:

“A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!”

Szepes Mária

“Aki megérti önmagát – másokat is meg fog érteni.”

dr. Popper Péter

“Mindannyian mindent megkaptunk ahhoz, hogy maradéktalanul boldogok lehessünk.”

Biegelbauer Pál

Ha még nem ismernéd, olvasd el, és add tovább:
Az Adakozó Fogadalma a Lélekpillangó erejével

Én még áprilisban jelentkeztem, és biztosan ott leszek a Lélekpillangó Boldogságnapon. És Te?

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.