Imune – A sejtvédőpajzs


„Az egészség és a fiatalság megőrzésében óriási szerepük van az antioxidánsoknak, amelyek a betegségeket és az öregedési folyamatokat előidéző szabad gyököket kötik meg.” Küzdj a szabad gyökök támadása ellen, a legerősebb antioxidánst tartalmazó Green Gold Imune termékkel!


Az 1960-as évek végén az állatkertekben tartott flamingók elvesztették színüket, tollazatuk csapzott lett, megbetegedtek, sok el is pusztult közülük a jó táplálás és rendszeres orvosi ellátás ellenére is. Úgy tűnt, világméretű járvány van kialakulóban. Az állatkertek elszántan küzdöttek, a madarak eredeti származási helyéről szereztek be természetes táplálékot: algákat, apró rákokat és halakat. Megtörtént a csoda, a flamingók jelentős része meggyógyult, visszanyerte gyönyörű rózsás színét, a tudósok pedig erősen elgondolkodtak…

Az algák a fotoszintézis során a fényenergia felhasználásával a tápanyagokon kívül színanyagokat (klorofill, karotinoidok: karotinok és xantofillok) állítanak elő. Az orvosok és a biokémikusok a különböző tengeri táplálékokból egy olyan algát különítettek el, amely a klorofill zöld színét elnyomó vörös színanyagot tartalmaz (Haematococcus pluvialis). Az Egyesült Államokban, Japánban, Franciaországban és Angliában számos vizsgálatot végeztek, hogy tisztázzák ennek az astaxanthin nevű vörös színanyagnak az élettani hatásait.

A karotionidok csoportjába tartozó astaxanthin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek – a világon egyedül álló természetes antioxidáns.

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik “prooxidatívvá”, más karotinoidoktól eltérően nem alakul át a szervezetben A-vitaminná, és amíg az A-vitamin túlzott mennyiségben mérgező, az astaxanthin korlátlan mennyiségben fogyasztható, megköti a szervezetben a szabad gyököket, és így fejti ki egyedül álló sejtvédő hatását.

A természetes asztaxantin:
– 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
– 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
– 60-szor erősebb, mint a C vitamin
– 550-szer erősebb, mint az E vitamin

„Az emberi szervezetben található antioxidánsok mennyisége egyenesen arányos az ember várható élettartamával.” Az antioxidáns-hiány számos betegséghez hozzájárul:

• bizonyos rákfajták: tüdő-, mell-, bőr-, prosztata-, béldaganat, főleg dohányzás esetén
• érelmeszesedés, érrendszeri betegségek
• Parkinson-kór, Alzheimer-kór
• asztma, allergia
• reumás artritisz – ízületi gyulladás
• csontritkulás
• csökkent ellenálló képesség
• látásgyengülés, hályogképződés
• agyvérzés, szívinfarktus
• cukorbetegség
• krónikus fáradtság.

A mai fokozottan káros környezeti hatások mellett védekező rendszerünk egyre kevésbé tudja ellátni feladatát, az egyensúly könnyen megbomlik. A környezeti és életmódbeli hatások következtében felszaporodott szabad gyökök ártalmatlanításához ezért az antioxidánsokból is nagyobb mennyiségre van szüksége a szervezetnek.

A Green Gold Imune termék egy átfogó 3-fázisú hatómechanizmusra épül: Először a Chlorella Vulgaris alga segíti a testét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől. Ezt követően a Spirulina Platensis és a Lithothamnium Calcareum algák rekordmennyiségű, 4000 vitális anyaggal látják el szervezetét és felkészítik a mindennapi igénybevételre. A folyamatot végül a Haematococcus Pluvialis algában található természetes asztaxantin (astaxanthin) koronázza meg, melyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legjobb védőpajzzsal látja el sejteket az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

A termékről bővebben >>> ITT <<< olvashatsz. Pár napig még > akciós áron< juthatsz hozzá! Ha kérdésed van, vagy rendelni szeretnél, akkor írj, vagy hívj, és szívesen segítek! Elérhetőségeim megtalálod a kapcsolat oldalon.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.