Anyák napjára


Anyák napja, azaz május első vasárnapja idén épp május elsejére esik. Gyerekként rajzzal, virággal köszöntöttem édesanyámat és a nagymamámat, anyaként pedig mai napig őrzöm fiam meglepetés ajándékait.


Sajnos én már nem tudom személyesen megköszönni édesanyámnak, és nagymamámnak mindazt a szeretetet és törődést, amivel körbevettek, de egy-egy gyertya meggyújtásával, és az emlékeimmel továbbra is őrzöm őket.

Hálás vagyok nekik, értük, és azért is, hogy számomra is megadatott egy új életet a világra hozni. A legcsodálatosabb, embert próbáló feladat édesanyának lenni. Minderről egy régebbi cikkemben bővebben is írtam: Anyának lenni jó!

Nem igazán vagyok híve a különböző kinevezett ünnepnapoknak. Természetesen jól esik az anyák napi hatalmas orgona csokor, a kedves szavak, a meglepetés ajándék, a legjobban mégis az esik, amikor a hétköznapokon is érezhetem a megbecsülést, a szeretetet.

A legszebb ajándék az, ha több időt tölthetek együtt a fiammal, így idén is közös programokat terveztünk anyák napjára.

Látogasd meg anyukádat, nagymamádat, éreztesd velük, amíg még lehet, hogy értékeled, amit tett, tesz érted. Ha pedig te is édesanya vagy, akkor kívánom, hogy számodra is teljen örömben a nap!

Kapcsolódó cikkek:
Anyák napi gondolatok
Az anyákban van valami

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.