A Lélekpillangó újra éledt :-)


A pillangó a természet egyik leglátványosabb, megfoghatatlan transzformációját hajtja végre, amikor bebábozódott hernyóból újjászületik. Tavaly egy misztikus mese és egy jótékonysági projekt indult el. Hallottál már a Lélekpillangóról?


Hallottál már a Lélekpillangóról? “A lehetőségek különös pillangója elszáll, ha kergeted. Ha égnek tárt karral kiülsz a rétre, kiválasztja virág-lényed és rád száll.” Naponta részesévé lehetsz a lélekpillangó átváltozásának, és titkának, ha regisztrálsz az alábbi oldalon:

Fontos, hogy minél több emberhez jusson el az a tudás, ami segítheti személyes fejlődésünket, amely által számunkra is lehetséges az újjászületés a test-lélek-szellem szintjén.

Tegnap (2012. 12.22-én) Bagdi Bella lélekemelő ünnepi koncertjén több, mint 2000-en énekeltük együtt a Lélekpillangó dalát, amely azt jelzi, hogy sokunk szívében megtalálható már az aranycsillám. 🙂

A lelki felemelkedés szolgálatának elismerése céljából létrehozott, Lélekpillangó névre keresztelt, átfogó kezdeményezés legfontosabb momentuma a Lélekpillangó Életműdíj, mely nem csupán egy újabb elismerése a jelöltek élethosszig tartó munkásságának, hanem egy olyan átfogó kezdeményezés, amely az ő szellemi örökségük gondozását és minél szélesebb körben való terjesztését hivatott támogatni.

Szavazz! Ki kapja a három hazai szellemi vezető közül a Lélekpillangó életműdíjat 2013-ban? Hamvas Béla? Polcz Alaine? Szepes Mária?

Hamvas Béla
(1897. március 23. – 1968. november 7.)
Író, filozófus, esztéta és könyvtáros

Hamvas Béla nem filozófus, nem kultúrtörténész, nem orientalista, nem műfordító, nem művészettörténész, nem szépíró, nem vallásalapító, nem próféta, nem guru, és még sok egyéb sem. Hamvas a határokat mindig átlépte. Ezek után ki volt Hamvas Béla? Normális ember, ahogyan magát meghatározta. Ajánlom figyelmedbe az ITT olvasható cikkem is.

Polcz Alaine
(1922. október 7. – 2007. szeptember 20.)
Pszichológus, írónő, a Magyar Hospice Alapítvány életre hívója

Leginkább az sejtheti, aki találkozott vele személyesen, betegként, haldoklóként, gyászolóként, magánemberként, vagy könyveit olvasva. Jó volt fizikai-szellemi jelenlétében lenni. Nagy tudású, karizmatikus, tiszta nő volt, akinek segítő tudását saját szenvedései hitelesítették. Életével tanította, hogy a boldogság elsősorban nem a külső körülményeken múlik.

Szepes Mária
(1908. december 14. – 2007. szeptember 3.)
Író, forgatókönyvíró, költő, színész, az ezotéria nagyasszonya

Ismertebb nevén Szepes Mária, íróként Orsi Mária, színészként Papír Magda. Legismertebb művei a Vörös Oroszlán és a Pöttyös Panni-sorozat. A spirituális áramlatok egyik meghatározó tanítójának és a század élő emlékezetének tartja a hazai ezoterikus irodalmi élet. Kilencéves kora óta írt, és még 99-ik évében is dolgozott, interjúkat adott. Számos elismerést és díjat kapott. A XX. század egyik legnagyobb spirituális tanítója. Ajánlom figyelmedbe az ITT olvasható cikkem is.

2013 a változások éve, légy nyitott ezekre a változásokra! 🙂

Kapcsolódó cikkem:
Lélekpillangó

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.